Proteinrik yoghurt – helt uten sukker

Annonse

Nyheter er alltid stas, og jeg er alltid hun nerden som saumfarer internett når nyhetene på matfronten blir sluppet. Det aller gøyeste er når det slippes nyheter som passer meg og min livsstil perfekt. Første gang jeg oppdaget Profit fra Synnøve Finden så falt jeg faktisk for looken og designet først – jeg synes den var så kul. Når jeg fikk smakt den og sjekket innholdet ble jeg enda mer imponert over den, og siden det har den vært et fast inventar i mitt kjøleskap. 

Profit er det perfekte mellommåltid når du er litt småsulten, eller når du trenger noe raskt og proteinrikt enten før eller etter trening. Dette lille delikate begeret inneholder hele 20g (!!) proteiner, og er helt uten sukker. Slikt kan vi like. Yoghurten finnes i to smaker. Jordbær, og mango/pasjonsfrukt. Jeg liker begge, men jordbær har blitt den største favoritten her. Kanskje fordi det var den jeg smakte først, ikke vet jeg, men det er hvertfall den jeg har endt opp med å kjøpe flest ganger. Jeg liker å tilsette litt friske bær i også hvis jeg er hjemme og har tid, men er jeg på farten så spiser jeg den som den. 

Konkurranse: 

Vil du vinne en treningsstrikk fra Abilica? Jeg har fått mulighet til å dele ut et par strikker til to heldige vinnere. Dette er GENIALT å ha med seg på ferietreningen. Det eneste du trenger å gjøre er å fortelle meg i kommentarfeltet hvilken smak du foretrekker på din Profit, Jordbær eller Mango&Pasjon?

Kommenter svaret ditt i kommentarfeltet, og du er med i trekningen. Så enkelt og greit. 

 

Smiiiil Maren 

 

 

117 kommentarer

Siste innlegg