Dette er stort

I samarbeid med Nordic Fitcamp

Responsen på treningscampene med Nordic fitcamp har vært helt enorm, og det er så utrolig gøy å dra på slike turer når jeg får tilbakemelding fra dere på at det er spennende og inspirerende å følge med. Jeg har flere camper på kalenderen, og nå gleder jeg meg ekstra mye. Det er nemlig endelig blitt offesielt at Nordic Fitcamp og Martin Norum inngår samarbeid, og det betyr at det nå blir den annerkjente og super dyktige PT´en Martin Norum som holder foredragene på campen i Marbella og ikke minst den mye omtalte campen til LA. ( send meg mail på marenerdvik for rabattkode til campene )

Dette er big news, og utrolig gøy for oss alle sammen. Jeg har jobbet sammen med Martin, vært på flere fordrag med han, og lært utrolig mye av han. Martin har en helt enorm kunnskap, og bruker mye tid på å oppdatere seg på det aller nyeste. Han er svært dedikert til faget sitt, og har en fantastisk formidlingsevne. Nordic Fitcamp er heldige som får Martin på laget, og Martin er utrolig heldig som har knyttet seg til det jeg annser som de beste på markedet på treningsreiser.

Martin Norum

Utdanning: 

 • Personlig Trener (American College of Sports Medicine og AFPT)
 •  Kostholdsveileder
 • Certified Sports Nutrionist (ISSN, International Society of Sports Nutrition). Uteksamineres i 2016.
 • Rehab Trainer
 • ELEIKO Strength coach level 1&2

Bakgrunn:

Martin jobber med en rekke roller i Norsk treningsbransje og har en rekke ulike engasjementer som opptar tiden hans. Han er forfatter og har sammen med kollega Benjamin Christensen utgitt to bøker om styrketrening og ernæring i Cappelen Damm. Begge er blitt bestselgere med 20 000 solgte bøker. Han er usedvanlig opptatt av faglig utvikling og å tilegne seg god kunnskap, og dette behovet har han fått tilfredsstilt gjennom ulike roller de siste årene;

Han har de siste fire årene jobbet som foreleser og foredragsholder for PT-studenter, for fysioterapeuter og ved Oslo Universitetssykehus der han har hatt undervisning i anatomi, fysiologi og treningslære på videreutdanning i fysisk aktivitet som integrert behandlingsform for psykisk syke pasienter.

Martin er eier og daglig leder i Norum Helse AS og Webcoaching AS der han jobber med PT-virksomhet, foredrag & kursvirksomhet, skriving og ernæringsoppfølging. I 2013 grunnla han også non-profit-kreftforeningen Norum Cancer Association som samler inn penger til Barnestiftelsen v/Rikshospitalet. Martin har også hatt en rekke media-engasjementer de siste årene. Han har hatt over 30 opptredener på TV2, God morgen Norge, Tv2 Nyhetskanalen og TV2 hjelper deg. I tillegg brukes han frekvent av VG, Dagens Næringsliv, NRK, Dagbladet mfl. i sammenheng med trenings, ernæring og helsesaker. Martin har også vært treningsekspert i TV3serien “Kickstart”.

Martin Norum vil dele av sin kunnskap med en unik formidlingsevne både i Marbella nå i sommer og i Los Angeles i september. Har du lyst å bli med oss på tur? Da kan du klikke deg inn på Nordic Fitcamp sine nettsider HER, og lese mer om de ulike campene. Jeg gleder meg helt enormt til neste tur, og ikke minst til å bli kjent med flere av dere i solrike, og spreke omgivelser. 

Var ikke dette en artig nyhet å starte uken med? 

 

Smiiiiil Maren 

 

10 kommentarer
  1. Wow, virker så utrolig spennende og ikke minst som en uforglemmelig opplevelse! 😀
   Du er en super kvinne, Maren! Full av gled og inspirasjon som smitter over på mange av oss lesere 🙂

  2. Tidligere la du ut økten dere hadde i Thailand der en skulle holde kettlebell og den andre gjøre øvelse og bytte. En slik økt der dere avhenger av hverandre var utrulig motiverende og ga meg treningslyst! Har du tips til flere sånn øvelser der man avhenger av hverandre og kan trene sammen som venner? 🙂

  3. Åh, så spennende! Ser veldig kjekt og ikke minst veldig inspirerende ut 😀 Hva heter sangen du spilte på snap i dag? Jeg har hørt den så mye før,men har helt glemt ut hva den heter.. Har prøvd å finne det ut, men har gitt opp nå :p

  4. Vet du når Marbellacampen “Extreme adventures Marbella 2016” blir? På nettsidene står det bare at dato kommer. Jeg sendte de mail for flere uker siden, men har enda ikke fått svar.. Hvis ikke datoen er bestemt enda, vet du evt når de bestemmer det?

  5. Hei 🙂
   Jeg vil veldig gjerne bli med. Syntes infoen er uklar. Er prisen de oppgir inkl fly tur retur, mat under oppholdet og opphold på hotell ? Tenkte på turen til Marbella i år.

  6. Hei Maren! Jeg har sendt deg en mail med noen spørsmål relatert til treningscampene.. Jeg vet du sitter å jobber med bacheloroppgaven for øyeblikket, men ville bare høre om når man kan forvente en svar?
   Lykke til med bacheloroppgaven! 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg