Legg grunnlaget på søndagen

Inneholder sponsede produkter

Jeg elsker søndager, og grunnen er enkel – man har så god tid. Tid til de hyggelge tingene, kvalitetstingene, og de tingene som faktisk gir deg noe. For min del er det tid med familien, tid til å slappe av, alde batteriene og få masse frisk deilig høstluft. I dag kombinerte jeg begge deler med en finfin tur i skogen sammen med mamma, etterfulgt av sushikos sammen med hele familien. 

Jeg storkoser meg på tur, og jeg tror faktisk ikke det er noe sted jeg har det så bra som når jeg er på tur i skogen, eller på fjelltur. En viktig del av turen for min del er å ha koselige pauser, sette seg ned og faktisk kjenne at man har tid til å sitte ned å nyte omgivelsene. Jeg har aldri hatt noen god tursekk, og når jeg først skulle skaffe meg en så gikk jeg for den aller mest spenstige og synlige saken jeg kunne finne. Jeg synes denne gule mammut sekken er rå fin, og det beste av alt er at den passer like bra til gåtur, joggetur og sykkeltur. Den er liten og lett, sitter utrolig godt på kroppen, og at den i tilegg tåler litt vær er en stor bonus. Vesten jeg har på meg er også fra Mammut, og den er en fast venn på løeptur, gåturer og i hverdagen generelt. Jeg bruker den så mye at jeg nesten skulle ønske jeg hadde to – det er alltid like trist når den må på vask. 

Jeg har sjekket litt rundt, og både sekken og skoene jeg har på meg selges på G-max. Mer info om produktene finner dere på mammut sine hjemmesider.

 

En av de største fordelene ved å komme seg ut en tur på søndager, or utenom at sofaen kjennes ekstra god ut etterpå, er at man legger et herlig grunnlag for den kommende uken. Istede for å ligge som et slakt absolutt hele dagen, så får man inn en liten aktivitet, får litt frisk luft og setter standarden for uken. Jeg liker å si at jeg legger grunnlaget for en god uke med søndagsturen min. Det er liksom litt lettere å fortsette den gode trenden hvis man starter på søndagen. Noen som kjenner seg igjen på den tankegangen? 

Etter turen derimot, da er det bare sofakos, god mat, og litt ekstra snacks som gjelder her. Søndag er en kosedag i mine øyne, og det er jo akkurat dette som er så herlig å ha leve balansert – det er plass til begge deler. En liten tur ut i frisk luft, etterfulgt av sofakos, serier, og god mat. 

Har du vært ute på søndagstur i dag?

Smiiiil Maren

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg