Konkurranse: Questfest & Freddytights

Har dere noen gang sett en så fresh tights? Når denne deiligheten dukket opp i posten så fikk jeg hakeslepp, se de fargene!! Det beste er at dette er, tro det eller ei, den berømte Freddy tightsen. Dere som kjenner den vet at den har en magisk evne til å løfte og forme rumpen, det er ikke uten grunn at den kalles for “rumpetightsen”. Jeg har tidligere hatt Freddy buksene i jeansvarianten, og i svart, men jeg ante virkelig ikke at de fantes i slike herlige mønstere. 

Annonse

Det beste av alt er at denne tightsen kan bli din. Bodypower gir nemlig bort tightsen til en heldig vinner. Det er ikke alt – jeg lovet dere en Questbar giveaway og her kommer den. Bodypower gir bort en eske med Questbarer også. Freshe fargerike Freddytights og questbarer, jeg føler det står mitt navn over hele denne konkurransen. Fargerike tights og proteinbarer er jo noe av det beste jeg vet, og det tror jeg alle som leser denne bloggen vet veldig godt. 

Når jeg bodde i Oslo dro jeg både støtt og stadig mot svenskegrensa for å handle, det er det kanskje flere av dere som gjør? Det er ganske så smart, og her er det mye å spare. Et godt tips er å stoppe innom Nordby Shopping center, Töckfors Shoppingsenter eller Charlottenberg Shopping center, der holder nemlig butikken til Bodypower til. Butikkene er digre, og inneholder alt du trenger innen treningsprodukter, kosttilskudd, treningsklær osv. Prisene er også mye billigere enn i Norge.

På Bodypower kan man kjøpe en 12pakning med questbarer for rundt 200kr. Kjøper jeg dem her hjemme så betaler jeg ca 45 kr for kun EN. Så dette er jo virkelig et tips å ta med seg hvis man likevel skal en tur over grensa. Jeg nevnte at butikkene er digre, og virkelig inneholder alt du trenger relatert til treningen din. Her ser dere et par bilder fra en av Bodypower butikkene, så får dere et inntrykk av hvor store og innholdrike de er. 


Hvis du er på tur over grensa, og er innom en av butikkene til Bodypower så får du ekstra 20% rabatt på alle tightser lik den jeg har på meg i dette innlegget, hvis du oppgir koden “Maren” når du skal betale. Dette gjelder på en pris som allerede er mye billigere enn i Norge. Koden gjelder frem til 10.mai. 

Nå over til det gøyeste – konkurranse!

Har du lyst å vinne en eske med 12 questbarer, og lik tights som meg? Da er alt du trenger å gjøre å like Bodypower på facebook HER, legge igjen en kommentar i kommentarfeltet på dette blogginnlegget. Husk å skriv mailen din slik at jeg enklelt kan kontakte vinneren! Vinneren trekkes 5 mai! 

Lykke til dere!!

 

Smiiiiil Maren

395 kommentarer

Siste innlegg