Marens sjokoladegrøt

I dag tenkte jeg å vise dere sjokoladefrokosten min. Denne grøten er noe av det beste jeg vet, og i dag har jeg kost meg med en stor porsjon sjokkogrøt, og det nyeste Det Nye magasinet. Perfekt morgen. Som jeg viste dere i forrige innlegg, så har jeg hjemmekontor på morgenen, hvor jeg sitter hjemme å jobber litt med bloggen og diverse. Jeg koser meg så med egentid og morgenstund. Det er så behagelig å ha litt ekstra tid til å virkelig nye frokosten. I dag har jeg god tid, og jeg har kost meg med hver neste lille munnfull. 

Min sjokoladegrøt inneholder: 

  • 60g havregryn 
  • 30g sjokladeproteinpulver 
  • 1 ts salt, 1 ss sukrin og 1 ts kakao pulver

Slik gjør du: 

Kok opp havregryn med rikelig med vann. Ta kjelen av plata, og la den kjøles ned litt. Tilsett proteinpulver, sukrin, salt og kakopulver. Rør godt, og tilsett litt mer vann om nødvendig. 

Nå er det slutt på idyllen, og jeg er straks på vei ut døren. I grunn er det litt feil å si at det er slutt på idyllen, for det er det faktisk ikke. Jeg skal i et hyggelig møte, og etterpå skal jeg møte en god venninne for en koselig kaffe i sentrum. Så igrunn er det ikke slutt på idyllen, den bytter bare location. 

Nyt fredagen mine venner. 

 

Smiiiil Maren


24 kommentarer
    1. Jeg elsker sjokoladegrøt! Selv bruker jeg bare havregryn og Protein Delite sitt sjokoladepulver. Sammen med bananbiter og hakkede mandler er det en av mine favorittfrokoster!
      Her skinner også solen i dag, så nå skal jeg straks ut å nyte Trondheimsvåren! 😀
      Ha en super fredag!

    2. IDCT: Hmm, sikkert! Jeg liker ikke jordbærsmak på proteinpulver, så det har jeg aldri prøvd. Men jeg har testet vanilje mange ganger, det er helt nydelig 🙂

    3. Jeg personlig syns grøten bli enda bedre med melk. 😀 Er det noen grunn til at du kun bruker vann, eller syns du det er bedre?

    4. Anonym: Det varierer fra pulver til pulver, men generelt er det ikke spesielt mye karb i proteinpulver. Noen kan inneholde en god del sukker – altså karbohydrater, så det er lurt å lese på næringsinnholdet. Kalorier varierer også fra pulver til pulver. 🙂

    5. Oj, ser at du fortsetter utover klokken 11 også! Imponerende. Folk skjønner ofte ikke hva som kreves av en blogger, men dette er noe jeg har lært opp gjennom årene. Stå på Maren, fordi alle innleggene du legger ut her på bloggen gir så utrolig mye motivasjon, men du? Kan du også skrive litt mer om de negative tingene også, fordi dette gir oss også mye drivkraft. Hvordan går det egentlig med deg opp i alt dette stresset? Passer du på å få nok hvile og søvn? Skjønner godt at disse gåturene er nyttige for deg, fordi det gjør også noe med humør og sinn. Klem!!!❤️❤️Hva tjener du på å være PT, og hvor mange timer har du i uken? Husk at du kan redusere noe av mengden hvis du føler deg sliten

    6. Anonym: Tenkte nok helst på at jeg starter tidligere, ikke at jeg sitter oppe halve natta. Jeg er ikke akkurat noe nattmenneske, så jeg jobber ikke utover natten. Men har jeg mye å gjøre, kan jeg godt finne på å stå opp før klokken 05 på morgenen for å bli ferdig med ting relatert til bloggen. Ja det er mye jobb, men jeg synes det er utrolig gøy, og jeg føler meg super heldig som får lov å drive med dette! 🙂 PTjobben er kun en deltidsjobb, og det er studiene og bloggen som får hovedfokus. Jeg har ikke så mange kunder nå, men følger godt opp de jeg har og ønsker ikke å ha noen flere. Har nok også innsett at jeg ikke har tid til flere på dette tidspunket. Jeg vurderer å ta inn en god del flere kunder i sommer, da det er enormt mange som har meldt interesse. Så vi får se hva det blir til 🙂 Ønsker deg deg fin helg. M 🙂

    7. det betyr så utrolig mye for meg å få en sånn kommentar: ønsker deg en fin helg. M 🙂
      du aner ikke hvor mye dette betyr for en jente med depresjoner <3 klem maren, har du noen råd forresten?

    8. Hei! Gleder meg til å prøve grøten 🙂 Men du, når du skriver at man kan tilsette mer vann om ønskelig på slutten – er dette kokende vann eller kaldt vann? Kan denne delen av vannet også byttes ut med melk? 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg