Det gode hyttelivet på fjellet

Jeg hadde nesten glemt hvor deilig det er her oppe på fjellet. På fredag var jeg så nære på å ikke kjøre opp kun for en liten helg, og nå er jeg bare så takknemlig for at jeg gjorde det. Kvelden i går gikk med til nydelig mat, tente lys, og sofakos. Det er noe med fjellluften som gjør meg ekstra trøtt på en god måte, jeg var derfor tidlig i seng og våknet i dag tidlig etter nesten ti timer flat out. Så etterlengtet! Jeg startet dagen tidlig, slik jeg alltid gjør. Jeg koste meg med en god kopp kaffe mens jeg hvilte øynene på den vakre naturen like utenfor hyttevinduet. Jeg er spesielt glad i en hyggelig morgenstund, og det blir ikke mer fredfylt og godt enn morgenstundene på hytta. 

Tur er obligatorisk på fjellet, og i dag gikk turen oppover en løype vi ofte går på ski om vinteren. Det var spesielt å se hvordan alt ser ut når snøen ikke ligger over. Naturen er virkelig vakker nå om høsten, fargene er så sterkere og med det været vi har her oppe i dag kunne det ikke blitt finere. Jeg brukte mest tid på å nyte omgivelsene og ta inn alle inntrykk, men et par bilder fikk jeg likevel knipset. 

Nå har roen senket seg over hytta igjen, og jeg ligger krøllet sammen på sofaen under et mykt ullpledd. Denne helgen handler kun om kos og lave skuldre. Turer i frisk luft, ekstra gode måltider, masse digg snacks i skålene og mye sofakos. Pleie for både kropp og sjel. En skikkelig fri-helg hvor batteriene lades og fokuset flyttes fra studiestyr og hverdagsmas til velvære og hvilepuls. 

Jeg håper dere har en deilig helg uansett hvor dere befinner dere. Gjør noe hyggelig som du selv har lyst til denne lørdagen, helgen er til for å nytes!

 

Smiiiil Maren


11 kommentarer

Siste innlegg