Min lille skatt

I dag ble vakre lille Julie døpt, og dagen kunne ikke blitt mer perfekt. Lille skatten var snill som engel og hele dagen var komplett fra start til slutt. En fin gudstjeneste, og en fryktelig stolt fadder som kjempet hardt mot tårene ved døpefonten, etterfulgt av full fest med masse godsaker. På menyen stod tapas, og her bugnet det virkelig av deilige retter. Spanske kjøttboller, fersk focaccia, cillimarinert schampi, lefser med røket laks, løk, ruccola og philadelphia ost, lefser med parmaskinke, løk, ruccola og philapelphia ost, aspargies med parmaskinke, ovnsbakte oljemarinerte båtpoteter, salat, marinerte kyllingspyd, stekte dadler med bacon, makaronisalat, flere typer oliven, aiole og ferskt brød. 



Dessertbordet var et syn. Jeg ble helt overveldet av alle deilighetene. Ostekake, sjokoladekake, brownie, verdens beste, hjemmelagde lefser, coockiepops, vanilje is, muffins, diverse boller og bakverk, og en diger rosa dåpskake. Fristende fruktfat og chips som ekstra snacks. 




Dette har vært en helt fantastisk dag, og jeg har kost meg så sammen med familien. Nå er lille julievenn døpt, og jeg ser så frem til årene fremover sammen med min lille øyensten. 

 

Smiiiiil Maren

 

10 kommentarer

Siste innlegg