To favoritter for overkroppen

God morgen. Snøen har lavet ned i hele natt her i Kristiansand, og det er så koselig. Akkurat nå skulle  jeg virkelig ønske Billy var litt større, da skulle vi lekt oss i snøen. Det er mange som klager på været om dagen, men jeg synes det er ordentlig koselig jeg. Jeg gikk hjem fra nattevakt i går morges i full snøstorm, godt innpakket i boblejakke, lue, skjerf og votter, så var det en liten opplevelse av en gåtur. Jeg er veldig for ute-trening, men akkurat i dag tror jeg at jeg velger å sette fokuset på innetrening. I dag har jeg lyst å dele to overkropps-favoritter med dere. Den ene har hovedfokus på rygg, og den andre er en killer for både rygg, bryst, mage og kjerne i tillegg. 

Fotograf: Victoria Nevland for ShapeUp

Pushups med opptrekk:

Muskler som trenes: Bryst, armer, rygg og kjerne.

Slik gjør du:  Stå på alle fire, med hendene plassert på hantlene. Løft knærne opp fra pakken og kom i en rett og fin plankeposisjon. Senk deg kontrollert ned til gulvet, og når brystet er parallelt med hantlene snur du bevegelsen og presser deg opp igjen. Deretter trekker du opp den ene vekten, albuen peker rett bakover. Pass på at du strammer magen godt og holder hoftene paralelle. Senk armen kontrollert ned igjen, og bytt side. 

Stående roing:

Muskler som trenes: hovedsakelig rygg

Slik gjør du: Stå oppreist med en hantel i hver hånd, bøy overkroppen litt frem, pass på at ryggen holdes helt rett. Stram magen, og trekk skulderbladene tilbake før du trekker vektene opp. Albuene peker rett bakover. Pass på at du bruker ryggen til å løfte vektene. Snu bevegelsen, og kom kontrollert ned til utgangsposisjonen igjen. 

I dag skal jeg bare kose meg hjemme. Jeg handlet inn litt ulike råvarer i går, slik at jeg kan forsøke å trylle frem litt forskjellige retter på kjøkkenet i dag. Det er så koselig med innedager når det snør og stormer utenfor. Billy og meg skal bare kose oss hjemme i dag, og kanskje klarer vi å finne på noen nye oppskrifter til dere. 

Hva er din plan for dagen? 

 

Smiiiil Maren 

 

10 kommentarer
    1. Karoline: Den er fra Nike 🙂 dessverre en gammel modell, men det er en sånn topp med sportsbh inni. Super god 🙂 Åå tusen takk, vi koser oss masse <3 Ønsker deg en god dag 🙂

    2. Dette passet perfekt da jeg fikk vondt i kneet plutselig under en løpetur i helgen. Foettatt ganske vondt, men kan jo da prøve å trene litt overkropp. Idag må jeg dessverre til dyrlegen med hunden vår sammen med pappa. Han har vært dårlig form siden søndag, håper at det er noe muskulært bare, men gråter bare ved tanken om at det skal være noe alvorlig.. og så er det nattevakt!

    3. Anja: Nei ååå, håper ikke det er noe alvorlig. Kjenner det i valpemamma-hjertet på deres vegne. krysser fingrene og sender masse positive tanker deres vei <3

    4. Hei Maren!
      Takk for gode treningstips!! Kan du komme med forslag til økter for beina som kan utføres hjemme ved hjelp av slik vektstang som jeg har sett at du har?

    5. Så koselig med snø! Planen i dag er jobb, trening, lunsj og så en tur for å besøke svigers. Jobb er unnagjort, men nå har jeg sittet her i nesten 45 minutter for å finne på grunner til å ikke trene, haha 😉 Får vel heller bare komme meg avgårde. Ha en koselig dag med Billy!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg