Første dag på treningscamp

I samarbeid med Nordic Fitcamp

Da var første dag på treningscamp med Nordic Fitcamp over, og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til resten av uken. I dag er alt av treningsfasiliteter her stengt fordi det er søndag, og derfor har dagen blitt brukt til å komme i orden, bli kjent i området, kose oss på stranden, spise god mat og høre på spennende foredrag om kosthold. Straden vi var på i dag het Kata beach, og her koste vi oss i flere timer. 

Vi spiste lunsj på Surf House, og her fikk vi servert store deilige salater og proteinshakes med banan. Mmm. Det går i sunn og god mat hele veien på treningscamp med Nordic, og jeg klager virkelig ikke. Dette passer meg midt i blinken. Jeg ble advart av flere mot å spise salat, men dette er et ordentlig sted og flere av de vi reiser med har spist her i over to uker, og ingen har blitt dårlige. Så i dag tok vi sjansen, og det gikk helt fint, Maten smakte nydelig, og ingen i gruppen har blitt dårlige. 

I morgen tidlig kl 07.00 er treningscampen offesielt i gang, og vi kicker i gang med to økter. Første økten heter Good morning på timeplanen, og skal visst være en streching og bevegelighets time, neste økt heter Punisher og denne skal visst være beinhard. Jeg er utrolig spent, og nesten litt nervøs. Ingen av oss vet helt hva vi går til, så vi får bare tøffe oss opp og ta det som kommer. Det er fantastisk dyktige folk vi reiser med, så jeg har ingen tvil om at vi skla få kjørt oss skikkelig. Jeg gleder meg til å oppdatere på første økten! 

Nå er det kvelden her, og jeg sitter å oppdaterer dere mens resten av gjengen tar et kveldsbad i bassenget. Straks skal jeg hoppe i seng, og lade opp til morgendagen. Wish me luck! 

Smiiil Maren 

 

6 kommentarer
    1. Ser helt fantastisk ut!! Kos deg fine!! 🙂
      Men er det ikke litt rart at treningsmulighetene er stengt på søndager? Mtp at det er en treningscamp?

    2. ida: Neida, vi hadde kondisjon på morgenen og var denne dagen til å komme i orden og snu døgnet – og det var det mange som trengte 🙂 vi skal ha to økter om dagen hver dag nå i 9 dager så tror vi får trent nok 🙂 hehe

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg