For deg som ønsker kvalitet på treningsklærne dine

Reklame | Triumph

Jeg er i ekstase. Den nye kolleksjonen til Triaction by Triumph har ankommet, og FOR en fin kolleksjon. Jeg er helt forelsket i fargene. Se den freshe gulfargen, sammen med turkis og grå. Jeg kan ikke tenke meg en finere kombinasjon. Hva synes dere? 

Triaction by Triumph sin nye kolleksjon består av en nydelig løpejakke i en herlig grønn/turkis farge, to singletter i lilla og turkis, ¾ tights i nydelig fargekombinasjon og en rekke kvalitets sportsbher. Jeg har gledet meg til å vise dere disse klærne, og jeg håper dere liker dem. 

Jeg elsker den nyeste modellen på sportsbhene, den er uten spiler, men gir god støtte og sitter så godt på. Jeg har brukt denne på både styrke og på løpeturer, og for meg er denne helt perfekt. Ønsker du litt mer støtte er Magic Motion Pro et supert alternativ. 

Leo ble også med når jeg skulle ta bilde av disse klærne, og han er så søt at jeg klarte ikke la vær å ta han med på et par bilder. Hehe. 

Skal du trene i dag? Da vil jeg at du kjenner etter, føler du at du har en sports-bh som sitter godt på, og gir deg den støtten du trenger på trening? Du fortjener å føle deg på topp når du trener! Det kan være en fin liten motivasjon også. Hvis du har vært flink med aktivitet eller trening over en periode, så kanskje du kan unne deg litt nytt i treningsgarderoben <3 

Du kan se mer fra Triumph sin nye treningskolleksjon her.

 

Smiiil, Maren

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg