Zpikes Tape – en positiv overraskelse

Reklame | Zpikes

I dag har jeg et spennende produkt jeg har lyst å snakke litt mer om med dere. Mange av dere fikk kanskje med seg at jeg snakket litt om Zpikes tape på story for noen dager siden. Jeg er så heldig at jeg har fått lov å teste dette produktet, og har gledet meg til å dele erfaringene mine med dere.

Så, first thing first: Hva er ZpikesTape?

ZpikesTape er et legemiddelfritt alternativ for deg som ønsker å utnytte kroppens fantastiske egenskaper. Behandlingsmetoden er akupressur, altså akupunktur uten nåler. Det er ingen legemidler i dette produktet, og ZpikesTape vil derfor ikke forårsake bivirkninger forbundet med tradisjonelle preparater. Produktet består av nylontape, latexfritt lim og en halvkule laget av ABS-plast som trykker konstant på to utvalgte akupressurpunkter.

Produktet puster, tåler vann og er enkelt å bruke. ZpikesTape kan være et verdifullt alternativ i mange tilfeller, men det skal aldri erstatte medisinsk behandling hvis det er behov for det!

Tapen fungerer på 2 ulike punkter:

Li4-stimulering kan bla. virke for/mot:
En økt følelse av velvære, ulike hodepinetilstander, smerter i muskler og ledd, stivhet i nakke og rygg, generelle kroppslige smerter, psykiske hindringer, kroppslig uro/stress og bedre søvn.

P6-stimulering kan bla. virke mot:
Ulike kvalmetilstander som reisesyke (feks. fly, bil og båt).

100% fornøydgaranti:

ZpikesTape er et alternativt produkt, og dermed er det ingen garanti for at det funker for alle. Produktet funker for svært mange, og derfor er det utrolig spennende å teste ut, for alle som måtte ha et behov! For at folk skal få teste tilbyr Zpikes 100% fornøydgaranti!

Dette er så fantastisk bra synes jeg, for det gjør at alle faktisk kan få teste, funker det for deg – FANTASTISK!! Funket det ikke for deg? Pengene rett tilbake!!

Jeg ble både litt skeptisk, og nysgjerrig når jeg hørte om Zpikes tape, men alt som kan hjelpe meg med bilsyke er verd å sjekke ut! Det er et stort hinder i min hverdag at jeg blir så kvalm. Det er jo ingen bivirkninger med denne tapen, og i tillegg har jeg hørt tidligere at denne typen stimulering av punkter kan fungere. Intet å tape, så da testet jeg på flere turer bil. Blant annet på en vei ut mot et sted som heter Høvåg. En vei jeg har sittet på i bil så mange ganger, som svinger noe helt grusomt og alltid, virkelig alltid gjør meg dårlig. Med Zpikes godt plassert på begge underarmene følte jeg en effekt i form av kvalmelindring. Det føles skikkelig bra å gå inn i en sommer, hvor jeg vet det blir mange lange turer i bil, å ha denne tapen med meg på laget.

For min del er det uten tvil mest aktuelt med en tape som stimulerer P6 punktet, og hjelper med kvalmelindring som sagt, men ZpikesTape kan ha påvirkning på søvn, restitusjon, hodepine og muskel- og leddsmerter. ZpikesTape har også vist seg å gi en avspennendende effekt og virker derfor verdifullt for mange mennesker som sliter med stress, og indre uro.

Du kan lese mer om produktet HER, og husk at hvis du har lyst å teste for å se om tapen med akupressur kan fungere for deg, så er det bare å bestille deg en boks, og hvis du ikke merker noen effekt, får du pengene rett tilbake igjen🌸

Jeg er så glad for dette produktet, det føles ordentlig bra å kunne droppe reisesyketabletter, og heller benytte meg av et naturlig produkt. Jeg gleder meg til nydelige bil og fergeturer rundt om i Norge, med Zpikes tape godt plassert på armene mine. Det skal også puttes på alle andre rundt meg, som sliter med det samme😊

Alt du trenger av informasjon, vanlige spørsmål og svar om produktet, og bestilling av Zpikes tape finner du HER.

Rabattkode:

Har du lyst å teste? Bruk koden MAREN20 og bestill deg en pakke hjem i dag. Funker det for deg er det jo magisk, føler du ikke det fungerte? Da får du pengene tilbake. Jeg tror og håper dette kan bli noe veldig positivt for veldig mange🌸  Du bestiller enkelt HER.

 

Smiiiiil, Maren 

 

 

 

8 kommentarer

Siste innlegg