Ta mandagen med storm

Reklame | Nocco

MAKE THE BEST OF IT 

God mandagsmorgen mine venner. I går fikk jeg ikke oppdatert dere fordi bloggen var nede, og det synes jeg er utrolig kjipt. Heldigvis har jeg flere kanaler å snakke med dere på, så snapchat og Instagram ble oppdatert som vanlig. Nå tror jeg at jeg har funnet ut av problemet, og jeg håper dette innlegget går ut som normalt.

I dag våknet jeg med en skikkelig digg følelse, og masse energi. Jeg spratt opp, og det først jeg gjorde var å skrive en liste over alt som må gjøres i løpet av dagen, og uken. Jeg ELSKER lister, og så lenge det står skrevet ned på en liste, så blir det gjort! Det fine med liste er at du kan stryke ut når noe er gjort – og akkurat det er verdens beste følelse.

I dag er listen lang som et uvær, men det er bare å starte på toppen, jobbe seg jevnt og trutt nedover. Apropos uvær – det deilige vårværet på sørlandet har tatt en pause, og blitt erstattet med regn, og surt, grått vær. Det er selvfølgelig kjipt, men samtidig så gir det god arbeidslyst, og det er hyggelig å være innendørs.

Nå skal jeg straks ta meg en liten pause fra hjemmekontor, slurpe i meg en Nocco, og komme meg avgårde på trening. Det er så godt å få inn en liten treningsøkt mandager. Da er liksom standarden satt for den kommende uken. I dag skal jeg ha en kombinasjonsøkt med sykkel og løp, så det kan bli spennende.

Mange av dere har jo gjettet hva den sporty (og litt skumle) utfordringen jeg har fått er. Når jeg sier jeg skal ha en kombiøkt med sykkel og løp, så vil jeg tro de fleste forstår hva som skal skje. Jeg gleder meg til å dele det med dere, og til å ta dere med på reisen. Alle treningsøkter skal deles med dere! Dette skal bli like lærerikt for dere, som for meg.

Ååår i dag kjenner jeg at jeg er skikkelig klar for en bra uke, og jeg gleder meg til å komme i gang med alt som står på planen denne uka. Jeg har stor tro på at dette med humør, energi og innstilling er noe man kan påvirke i stor grad selv. Så opp og hopp, frem med smilet og #makethebestofit

Ha en RÅ mandag mine venner, så snakkes vi straks igjen! 

 

Smiiiil, Maren 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg