Svar på spørsmålsrunde

Reklame | Annonselenker

Her kommer svar på enda litt flere av de spørsmålene dere stilte til forrige vlogg, som jeg ikke fikk tatt med. Jeg har en tendens til å skravle noe så voldsomt når jeg svarer på spørsmål på video, så da blir det rett og slett ikke plass til alle.

La oss ta en titt på noen av dem som ikke kom med:

Hvor tok du PT-utdannelsen din?

Den tok jeg hos Akademiet for personlig trening (AFPT). En solid, grundig, faglig, profesjonell og fantastisk god utdannelse, som gav meg den tryggheten, kompetansen og tyngden jeg trengte for å starte opp som PT. Anbefales på det sterkeste.

Hvor løper du helst i Kristiansand? Hvilken løype i Bymarka er best?

Det er Baneheia, jegersberg og Bymarka. Jeg mikser det litt, og løper sjeldent kun én fast løype. Det blir ofte en kombinasjon av hvit, blå og rød løype i Bymarka.

Hvor lange løpeturer løper du vanligvis?

Ca 8-10 km som regel

Hvor er alle de fine kjolene dine fra?

De er fra ulike steder, så det kommer helt ann på hvilken du tenker på. Noen er fra faithful the brand og kjøpt på retro, mange er Nelly eller NA-KD, noen er Zara, andre er H&M eller Bikbok 🌸

 

Øverste HER / Midterste HER (har den i rosa også) og HER / Nederste utsolgt

Hva slags lomper bruker du når du lager lompepizza? Du er så inspirerende❤️

Så koselig sagt💗💗 Jeg bruker speltlomper, havrelomper eller vanlig potetlompe. Alle tre funker helt supert😍

Hva har du alltid i kjøleskapet?

Pepsi max, egg, cottage cheese, havremelk og ost er så og si alltid på plass. Ofte også yoghurt, skinke, frukt og salat.

Favorittsteder å spise i Kristiansand?

Uten tvil Panda Panda, men jeg liker også godt Kjøkkenskapet, Spiregården, Bønder i byen, Monsun, HT sushi (kun take-away), Food asylium (take-away sushi), Will I juice og drømmeplassen.

Dine favoritt strongbody-middager?

Hmm det må være lasagnen, taco, pita eller bakt søtpotet med kjøtt/kylling og grønnsaker til. Det er så mye godt, men dette er nok favorittene😍

Kan du lage flere “what I eat in a day” på Youtube?

Ja så absolutt. Den forrige jeg filmet ligger HER. 

Hvor mye bruker du på mat i uka/mnd?

Åå det aner jeg ikke, men garantert alt for mye!! Er det et sted jeg kan bli flinkere på å spare, så er det på mat.

Hvor på sykehuset jobber du?

Jeg har ikke noe behov for å dele akkurat hvilken avdeling, men jeg er på en kirurgisk sengepost😊

Du har så mange fine bilder på bloggen, er de gamle eller tar du bilder hver dag?

Så hyggelig å høre, de er relativt nye alle sammen. Tar bilder ukentlig🌸

Når får vi vite mer om kjærlighetslivet ditt?

hehe, det kommer vel naturlig etterhvert det. Jeg kan hvertfall si at jeg har det skikkelig fint. Jeg kjenner på helt nye, og veldig veldig gode, trygge, unike, sprudlende og fantastiske følelser. Aldri i hele verden har jeg følt meg så sett, så verdsatt og så verdifull. Det er så fint💗

Hva har skjedd med pelsen til Leo?

Han har mistet masse pels, og vi vet egentlig ikke grunnen. Han er helt frisk og fin, men har store partier på kroppen uten pels. Enten m det er Black skin, eller en slags form for alopesia for hunder? Vetrinæren ser ikke ut til å finne helt ut av det, men det viktigste er at han er helt frisk, og ikke har noe ubehag i det hele tatt. Det er kun estetisk – heldigvis!

iPhone eller android?

iPhone uten tvil!!!

Hvilke råd ville du gitt deg selv som ungdom?

Jeg ville fortalt meg selv at mange av de tingene man stresser så voldsomt med, overtenker og analyserer opp og ned, faktisk ikke betyr så mye i det lange løp. Det er virkelig ikke så viktig med den miss sixty buksen, eller de buffalo skoene. Og at den kuleste, mest bråkete og mest høyrøstede mobberen av en gutt på baksete rad i klasserommet, kanskje ikke er den man skal satse på. Jeg ville rådet meg selv til å ha fokus på skole, familie og gode venner, og gjøre de tingene jeg liker, helt uavhengig om de rundt meg synes det er kult eller ikke.

Jeg så deg i byen her om dagen. Du er helt vilt pen i virkeligheten. Så naturlig og flott. Hva bruker du av sminke til hverdags?

Nei men hjelpes, så koselig sagt!! Tusen takk🙈❤️ Jeg bruker i.d pudder, litt solpudder i kinnene og maskara. Thats it. Sminke er virkelig ikke min sterkeste side. hehe, så da må jeg holde det helt helt enkelt! 3 produkter, og good to go😊😊

Bluse HER (på 40% salg) / Shorts HER / Sko HER

Kan du dele 3 hjemmetreningsøkter som du liker skikkelig godt?

Jeg kan dele mer enn 3, jeg kan dele 40(!!). Jeg har nemlig samlet sammen hele 40 hjemmetreningsøkter på Instagram. De ligger alle samlet i et høydepunkt på min profil.

Tips til ting å gjøre i Kristiansand?

Ut på tur i de fantastiske turløypene her, ut å spise, dra på kino eller i Kilden, bade i et av de mange deilige ferskvann som finnes her, eller aller helst i sjøen. Besøke noen av alle de fine strendene her. Ut på båttur og holmetur, is på fiskebrygga, konserter, quiz i Ravnedalen, vinkvelder, shopping i nydelige nisje butikker i sentrum. Besøke Dyreparken. For å nevne noe i farta😊

 

Ha en nydelig tirsdagskveld mine venner💗

 

Smiiil, Maren 

 

 

10 kommentarer

Siste innlegg