Sporty favoritter

Reklame | Annonselenker

I dag har jeg avlyst min egen trening, og er bare hjemme å slapper av. Jeg følte meg som en uttygget tyggis, helt oppbrukt og totalt uten energi. Jeg kjenner meg selv og min egen kropp så godt, og vet at det eneste som nytter når formen er sånn, er å spise, hvile og sove. Så her ligger jeg, momser på en dobbel brødskive med brunost og nettshopper😍 Så deilig!!

Jeg har funnet så mye fine treningsklær, og må bare dele litt med dere:

Cropped langermet / Jakke / Sport-bh / Shorts / Tights / T-skjorte 

Grå topp / Tights / Tskjorte / sportsbh / Singlet / Nike Tights 

Hvite sko / Puma sko / Fila sko / Nike flerfarget sko / Adidas hvite sko / Nike sko / Adidas sorte sko / Puma sko

Det er bare så utrolig mye fine treningsklær, jeg blir så gira! Jeg går jo i treningsklær hele tiden, og synes det er så stas med litt nyheter av og til. Jeg elsker merkene Nike, Reebok, Calvin Klein, Puma, H&M, Lululemon og Adidas. Her får dere en fin miks av litt av hvert.

Fargene går, som alltid, i naturfarger, sort, grått og hvitt. Jeg er kanskje litt kjedelig i stilen, men jeg vet med meg selv at jeg bruker ikke klærne hvis de er i de villeste fargene, da blir det bare liggende i skapet. Så jeg velger litt basic, for da vet jeg at jeg blir fornøyd med det, og at det blir brukt❤️

Sportsbh / Cropped langermet /Calvin Klein Genser / Zip genser  / genser / sports bh 

Tights / Sports bh / Jakke / Tights / Jakke / Calvin Klein jakke 

Nå skal jeg sette på en film, hente dyna og slappe totalt av resten av kvelden. Det er ingen vits å trene og stå på, hvis man ikke lærer seg viktigheten av restitusjon. Restitusjon betyr godt med næringsrik mat, væske, hvile og kanskje viktigst av alt, søvn. Dette er mitt fokus i dag, og det føles ordentlig deilig.

I morgen skal jeg ha favoritt-timen min, nemlig løp miks-intervall. Jeg har en helt ny intervall å dele med gjengen, og jeg vil selvfølgelig dele den med dere her på bloggen også😍

Ha en fin kveld venner❤️ håper du koser deg, hva enn du fyller denne onsdagen med!

 

Smiiiil, Maren 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg