Slik ser min uke ut

Reklame | Inspartum & Nelly

Heii og god mandag venner🧡 Har du hatt en fin start på dagen? Jeg tenkte å dele planene for uken med dere, denne uken er variert og fin, med en reise mot slutten av uken. Det blir så spennende og jeg gleder meg til å ta dere med gjennom uken og helgen.

MANDAG

I dag startet jeg dagen med min faste lang-intervall. Den er like grusom hver uke, men jeg begynner faktisk å like den litt også. Jeg har jo meldt min storebror og meg på Oslo maraton, og skal løpe halvmaraton sammen i september. Disse lang-intervallene er supre i oppkjøringen. I dag kjørte vi en pyramide som så slik ut: 2-2-3-3-4-4-3-3-2-2 med god oppvarming først, og nedtrapping etterpå. Pausene mellom dragene var på ett minutt.

Jeg storhandlet på vei hjem. Jeg prøver å handle litt større og sjeldnere. Nå skal jeg jobbe hjemme i noen timer, lufte Leo, spise lunsj og svare litt mail. Så skal jeg tilbake på Spicheren for trene gruppen  som er med på 6 ukers kurset mitt. De trener med meg 2 gange pr uke, og hver mandag er det styrketrening i fokus.  Jeg gleder meg alltid til å møte gjengen min. I kveld blir det mer jobb, redigering av bilder fra lørdagens shoot, og spagetti til middag.

TIRSDAG

I morgen starter jeg dagen me hjemmekontor, før jeg skal avgårde å fikse nydelig vår-negler hos Torunn på Neglesalongen. Hun er så flink, og jeg gleder meg så. Etterpå skal jeg på Spicheren, for å ha en dobbel gruppetime. Først Bootcamp, deretter Metfcon. Så gøye timer begge to, full trøkk med masse folk og heftige økter.

Kvelden blir det tilbake til macen, bilderedigering og ferdigstilling av hele denne store shooten for Abilica. Målet er å være ferdig med bildene innen onsdag. Jeg vet ikke om det går, men jeg prøver. Det er mange mange hundre bilder, så det tar sin tid.

ONSDAG

Onsdagen starter jeg alltid med min faste time, Metcon Strength klokken 08.30. Rett etterpå er det en løpetime jeg prøver å få med meg hvis det er ledig plass. Deretter er det rett i et møte klokken 11, og videre til lunsj. Så tenke jeg jobbe hjemmefra noen timer, jeg skal ta noen bilder av noen helt nye, og ganske annerledes treningsklær. Spent på hva dere synes. Jeg ELSKER merket, og tror flere av dere virkelig vil like det.

På ettermiddagen er det en Team-metcon som alltid er gøy. Jeg har to skjønne jenter som jeg ofte er på team med, og det er så gøy! På kvelden blir det middag med fine folk.

TORSDAG

Torsdag er min rydde/vaske/ordne/fikse dag her hjemme. Så hele dagen brukes hjemme i leiligheten for å vaske og gjøre det hyggelig til helgen. Så fra jeg står opp frem til klokken 16 styrer jeg på hjemme, også har jeg min faste løpetime klokken 16.30, direkte etterfulgt av 6 ukers- kurset mitt med den faste fine gjengen.

Torsdager er min lengste dag på senteret, og jeg handler alltid på vei hjem. Jeg er ofte ikke hjemme før 19 tiden, og resten av kvelden blir en lang dusj, middag og slappe av på sofaen.

T-skjorte – HER / Bukse – HER / Sko – Kari Traa

FREDAG

Fredag morgen drar jeg til Oslo, for en hel helg med påfyll av inspirasjon, motivasjon og kunnskap om gruppetrening. Kurset er hos Inspartum Akademiet, og jeg gleder meg så. Jeg har hørt så utrolig mye bra om Inspartum og synes det er skikkelig stas at jeg skal få være student der. Jeg lander ganske tidlig, og håper å rekke lunsj på en av mine favoritt cafeer i Oslo før kursstart klokken 15. Jeg skal bo på Comfort Grand Central hele helgen, og gleder meg så!

LØRDAG

Kurs hele dagen, og jeg lover å oppdatere dere ordentlig godt på innholdet i kurset, og hva jeg får lære. Jeg tenkte prøve å filme litt fra helgen, så får vi se hva jeg kan gjøre med det. Målet mitt nå er jo å så smått begynne å snuse litt på YouTube, så kanskje en vlogg fra helgen blir min første selvstendige YouTube-film? Det er overhode ikke sikkert jeg får dette til, så la oss bare se hva som skjer, men det er viktig å drømme litt, og min drøm er å få til mer vlogg og YouTube fremover.

SØNDAG 

Full kursdag, og hjemreise til Kristiansand. Kurset varer frem til klokken 18, også hopper jeg på flyet hjemoverr i 20 tiden. Jeg vil nok tro at både kropp og hode er rimelig kjørt etter helgen, så da blir det bare rett hjem, og nyte siste lille rest av søndagskvelden🧡

 

Skal du noe spennende denne uken? del gjerne noe du gleder deg til den kommende uken i kommentarfeltet🧡

 

Smiiil, Maren 

 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg