Rimelige sommerfavoritter

Reklame | Annonselenker

Jeg fikk en kommentar fra en leser at hun synes det var så kjedelig at alle de fine sommerkjolene var så dyre (ref: kjolen jeg hadde på meg fra ByTimo og Pia Tjelta) Det gav meg inspirasjon til å dele noen av mine rimeligere favoritter.

Jeg har et par litt dyrere kjoler, men da har jeg ofte kjøpt dem på salg. Mesteparten av klærne mine er Zara, Bikbok, Cubus, H&M, Gina osv. Så la oss ta en titt på noen kjempe fine sommerklær som akkurat nå er så billig at det er helt komisk. Her snakker vi kuler til 179kr, skjørt til rundt hundrelappen.

Hvit blondetopp fra Cubus, til 179kr. Du finner den HER. Finnes igjen i størrelse 34,36,38. Jeg er vanligvis en 38, men har denne i 36. Super fin til jeans, shorts og skjørt. Finnes også i matchende skjørt som du også finner på salg HER. 

Samme toppen som den hvite, i sort. Denne har jeg brukt så mye, og er så glad i. Du finner den HER. Skjørtet er kjempe lekkert sammen med toppen, eller alene. Du finner det HER. Begge er på salget, litt begrenset i størrelser, men forhåpentligvis finnes din størrelse igjen på lager.

Denne olivengrønne kjolen er også fra Cubus, og koster nå 199kr. Du finner den HER ( få igjen, her må du være kjapp). Jeg har den i størrelse 38. Super fin og så deilig nå på sommeren. Fin både med sneakers og sandaler til.

Denne hvite kjolen gikk jeg med i går, og den har jeg brukt så mye. Super god og sval nå på sommeren. Du finne den HER. Jeg bruker den faktisk mest uten båndet i livet, bare som en slenge-på-seg kjole. Så herlig🧡 Denne koster også kun 179kr nå. Jeg har den i størrelse 38, men kunne nok fint både hatt 36 og 40.

 Fotograf: Tom Høgstøl

Nå skal jeg ut på et spennende oppdrag for Kari Traa. Det skal trenes og filmes! Jeg gleder meg til å dele resultatet med dere🧡 Ha en super dag venner. Vi snakkes snart🧡

 

Smiiil, Maren 

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg