Planene for helgen

FREDAG: 

I dag startet jeg dagen med å ta en vikartime på treningssenteret jeg jobber. Finfint start på dagen, både timen og det å få hjelpe en kollega som trenger det. Videre kjørte jeg avgårde for å møte Bring, som kom med utstyret for morgendagens shoot. Det var over 100kg med utstyr, og da var det en lykke i livet at det kunne leveres direkte på location. Jeg imponert meg selv med montering av utstyr, hehe. For en deilig mestringsfølelse å skru sammen utstyr, og få det til – helt alene! Deretter var det tilbake il treningssenteret for innspilling av en film, og en mini styrkeøkt på 20 minutter. Kjapp lunsj med kollegaer, også videre til en avtale i sentrum. Jeg hadde 30 minutter ledig mellom to avtaler, og vips ble det shopping av en helt nydelig genser fra Fillipa K, og en vidunderlig vår-kåpe. Jeg viser dere i løpet av helgen!

Så var det avgårde igjen, for å låne klær til shooten, et telefonmøte, og forberedelser til i morgen. Stor helgehandel med masse godsaker. Hjem, rydde, fikse, tur med Leo, besøk til taco og snacks. Nå har besøket dratt videre på festligheter, mens jeg sitter hjemme å jobber med det kreative til shooten i morgen. Det er mange modeller, og mye utstyr. Så her trengs det  en grundig plan. Jeg gleder meg så enormt!!! Heldigvis har jeg både Sørlandschips og sjokolade, så I´m good😍

LØRDAG: 

Ja da er det selvfølgelig denne shooten i fokus, og det tar nok hele dagen for min del. Jeg skal levere noen bilder til kunden allerede dagen etter, så ja, det blir jobb hele lørdagen. På kvelden håper jeg at jeg er såpass i mål at jeg kan spise en god middag i hyggelig lag❤️

SØNDAG: 

På søndag håper jeg det blir fint vær, for da vil jeg ut å gå en lang tur i frisk luft. Jeg skal også dele ny intervall med dere i #løpmedmaren. Jeg håper også jeg får inn en liten styrkeøkt, men det er kun hvis det frister. Ellers blir det en skikkelig kosedag, med serier og kos. Det blir også noen timer bak skjermen, med redigering av bilder fra lørdagen.

Kanskje ikke den mest spennende helgen akkurat, men noen helger må være litt jobbe-helger også. Så lenge man klarer å hygge seg mellom slagene (noe jeg absolutt skal få til) så er jo det supert med en produktiv og litt hektisk helg.

Har du noen spennende planer denne helgen?

Smiiil, Maren 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg