Oppskrift: Proteinrike rundstykker

I skrivende stund har jeg disse rundstykkene i ovnen, og venter på koselig lunsjbesøk. De er så enkle å lage, og smaker helt fantastisk. I tillegg er de proppet med næring. Jeg lager dem sikkert 2-3 ganger i uken. Jeg kaller dem proteinrundstykker, men mange kaller dem også cottage cheese rundstykker. De er skikkelig gode bare slik som de er, og selvfølgelig med pålegg på. Aller best synes jeg de er med smør og gulost, like etter de er litt avkjølt, slik at de fremdeles er varme i midten, og søket smelter. Mmmm❤️

Du trenger:

  • Ca 3-4 dl havregryn
  • 3 ss cottage cheese
  • 1 ts bakepulver 
  • 1/2 ts salt 
  • 2 egg

Bland alle ingrediensene sammen i en bolle. Lag små rundstykker med hendene, og plasser dem på et stekebrett. Inn i ovnen på ca 200 grader i 10-12 minutter. Avkjøl på rist, og nyt❤️

Disse kan du fint lage i kveld, legge i en pose eller en boks og ha dem i kjøleskapet. På den måten har du frokost eller lunsj klar til mandagsmorgen. Enkelt, sunt og godt!

Håper dere har en fin søndag, og gjør noe hyggelig. Jeg gleder meg til å oppdatere dere igjen i morgen!! Nyt søndagskvelden venner❤️

 

Smiiiil, Maren

 

6 kommentarer
    1. De er så gode! Har begynt å tilsette revet squash i røren for å få inn flere grønnsaker i hverdagen. Blir veldig saftig og setter ikke noe preg på smaken. Anbefales

    2. De var så gode🤗Jeg hadde i litt revet gulrot. Da ble de super saftige 😍Holder de seg fint hvis man fryser dem ?

      1. Du det har jeg ikke testet faktisk, de forsvinner alltid på null komma niks her. eller så spiser jeg dem dagen etter, og da har jeg dem bare i kjøleskapet. Kan du ikke teste, og skrive hvordan det gikk? ❤️❤️

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg