Oppskrift: Pannekaker med hemmelig ingrediens

Se på disse saftige pannekakene her🧡 De er uten tvil noen av de aller beste pannekakene jeg har laget, og hemmeligheten er en liten ingrediens jeg putter i røren. Hva kan det være tror dere? Det er en super-sunn ingrediens, som både hjelper på næringsinnholdet og gjør pannekakene mer juicy.

Ingrediensen jeg sikter til er gulrøtter. Jeg har litt raspede gulrøtter i røren, sm jeg etterpå kjøre med stavmikser, slik at det blandes helt inn. Det gjør at pannekakene blir skikkelig saftige, fulle av næring, og i tillegg går pannekakene er litt mer gyldens farge. Vinn-vinn-vinn🧡

Du trenger:

  • To egg
  • 50g havregryn (eventuelt 50/50 med havregryn og havremel)
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts kanel + 1/2 ts kardemomme 
  • 15g vanilje protein (kan sløyfes)
  • 1 stor gulrot (raspet)
  • 4-5 dråper stevia vanilje, litt flytende honning, eller et par ts sukrin (eller annen søtning) 

Slik gjør du:

Bruk stavmikseren og kjør ingrediensene sammen til en fin jevn røre. Tilsett litt vann/melk hvis det er nødvendig. Stek i stekepannen på middels varme. Stek til de får en lyse brun farge på hver side. Voala!

Test ut med litt gulrot i røren, både på pannekaker og vafler. Det er helt nydelig🧡 Det var dagens lille tips fra meg. Ha en fortsatt fin påske venner, håper dere klarer å kose dere litt, selv om påsken ikke ble helt slik neon av oss hadde sett for oss🧡

 

Smiiil, Maren

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg