Se på disse saftige pannekakene her🧡 De er uten tvil noen av de aller beste pannekakene jeg har laget, og hemmeligheten er en liten ingrediens jeg putter i røren. Hva kan det være tror dere? Det er en super-sunn ingrediens, som både hjelper på næringsinnholdet og gjør pannekakene mer juicy.
Ingrediensen jeg sikter til er gulrøtter. Jeg har litt raspede gulrøtter i røren, sm jeg etterpå kjøre med stavmikser, slik at det blandes helt inn. Det gjør at pannekakene blir skikkelig saftige, fulle av næring, og i tillegg går pannekakene er litt mer gyldens farge. Vinn-vinn-vinn🧡
Du trenger:
- To egg
- 50g havregryn (eventuelt 50/50 med havregryn og havremel)
- 1 ts bakepulver
- 1 ts kanel + 1/2 ts kardemomme
- 15g vanilje protein (kan sløyfes)
- 1 stor gulrot (raspet)
- 4-5 dråper stevia vanilje, litt flytende honning, eller et par ts sukrin (eller annen søtning)
Slik gjør du:
Bruk stavmikseren og kjør ingrediensene sammen til en fin jevn røre. Tilsett litt vann/melk hvis det er nødvendig. Stek i stekepannen på middels varme. Stek til de får en lyse brun farge på hver side. Voala!
Test ut med litt gulrot i røren, både på pannekaker og vafler. Det er helt nydelig🧡 Det var dagens lille tips fra meg. Ha en fortsatt fin påske venner, håper dere klarer å kose dere litt, selv om påsken ikke ble helt slik neon av oss hadde sett for oss🧡
Smiiil, Maren