I dag trengte jeg en slik morgen

I dag skulle jeg vært på en gruppetime kl 08. Jeg stod opp klokken 06.30, litt ruskete form, men hvem er ikke det tidlig på morgenen. Jeg tenkte det gikk over, så jeg stod opp. Det koseligste synet møtte meg i gangen. Leo lå på ryggen, med alle labbene i været og snorket i det søte lille tipi-teltet sitt. Jeg stelte meg, drakk en kopp kaffe, spiste litt og likevel føltes ikke formen helt hundre.

Da hadde jeg to valg, presse gjennom en økt eller avlyse trening og bruke formiddagen rolig hjemme og pleie kroppen. Det hadde nok vært litt typisk meg å pushe gjennom økta, men i dag valgte jeg å lytte til kroppen og avlyse dagens trening. Jeg er ikke syk, men nå har det vært så lang periode med pjusk og rusk at det faktisk ikke er vits å risikere å bli i dårlig form igjen.

Så her sitter jeg, med en trippel latte laget på nydelig havremelk❤️ Leo sover enda, God morgen Norge ruller i bakgrunnen og jeg koser meg med å svare på alle kommentarer og tilbakemeldinger på løpechallengen. For en fin morgen😊

I ettermiddag skal jeg holde min første offisielle metcon time på Spicheren, og det gledes stort! Timen er fullbooket med ventelister, og ingenting er bedre enn det. Økten er skikkelig gøy, så jeg gleder meg til å pushe gjengen gjennom en hard og god økt💪🏼😅🔥 Jeg filmet faktisk økten selv i går, slik at jeg kan dele den med dere også i kveld.

Nå skal jeg jobbe med uke 2 av løpe-challenge, flere nye spennende økter på gang. Du kan fremdeles slenge deg med hvis du vil. All informasjon finner du HER 

 

Smiiil, Maren

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg