Lørdagsmorgen på sitt beste

Reklame | Annonselenker

Go lørdagsmorgen🧡 Her er det en veldig treg start på dagen, med litt hyggejobb, kaffe og en skål med frukt. I dag var jeg så trøtt på morgenen, at jeg rett og slett bare gav etter, lot Leo få komme opp i sengen, og der sov vi videre helt til klokken 09.30. Det kan jeg ikke huske sist skjedde! Jeg er alltid oppe senest klokken 07, men i dag skrek kroppen etter mer søvn, og da var det skikkelig digg å bare gi etter.

Nå skal kaffe og frokost nytes, før lørdagen starter her. Frokosten er forresten ikke bare denne skålen med frukt, det er et beger med skyr, en god dæsj med cottage cheese, en håndfull rosiner, og en håndfull nøtter i tillegg. Jeg topper alltid med kanel til slutt. Sunt, enkelt og godt!

T-skjorte HER (69kr. finnes i 12 farger) // Bukse HER

I dag står det lite på planen på dagtid, og det er så deilig. Jeg skal avgårde på lørdagslunsj med mamma, og i kveld er det 30års dag til en god venninne. Hun er virkelig en av de aller aller flinkeste jeg kjenner på både mat, og søtsaker – så jeg gleder meg alltid litt ekstra når jeg skal til henne. Det er hun som er mesteren bak alle de magiske julekakene jeg delte i desember. Hun lager i tillegg de vakreste kakene, sjekk ut goodies_by_m på Instagram for å se noen av de sinnsyke kreasjonene hennes🧡

Håper lørdagen din blir fin! Snakkes snart🧡

 

Smiiil, Maren 

 

7 kommentarer
  1. Hei, vet du hvor hyppig shapeup bladet kommer ut, siden du jevnlig har saker der? <3 Jeg abonerer ikke så da er det så vanskelig å ha oversikt siden de ikke har en oppdatert nettside..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg