Løp med Maren #4

Er dere klar for en ny løpe-intervall? Herlig 😊💪🏼💦 Her kommer en digg økt du kan teste ut i dag, eller den kommende uken. Intervallene bygger seg opp, og blir lengre og lengre på denne typen økt, hardt mens det står på, men så føles det så godt etterpå!

Oppvarming i 10 minutter. Øk farten din gradvis. Kjør gjerne et par tempo-drag for å fyre i gang bena dine litt. Lengden på dem burde være 20-40 sekunder, med 15 sek pause mellom. 3-4 stykker.

Så kommer selve økten:

 • 90 sek løp
 • 30 sek pause
 • 60 sek løp
 • 30 sek pause
 • 30 sek løp
 • 30 sek pause
 • 15 sek løp
 • 1 minutt pause

Hvis vi kaller denne 90, 60, 30,15 for én bolk eller én serie, så skal du ha 5 av denne serien. Det betyr at du kan løpe 90, 60, 30, 15 med 30 sek pause mellom hvert drag, så får du 1 minutt pause, før det kommer en ny serie med 90, 60, 30,15, gjenta denne serien totalt 5 ganger, med 1 minutt pause mellom hver serie.

Øk tempoet etterhvert som dragene blir kortere. Det er naturlig at du kan løpe fortere på 30 og 15 sekunders drag, enn du klarer på 90 sekunder, ikke sant?

Nedtrapping 8-10 minutter rolig jogg, og gange. Få pulsen gradvis helt ned. Lett tøy i etterkant hvis du har tid og lyst.

Er dere med på hvordan økten gjennomføres? 💦

Spør hvis det er noe som er uklart, og lykke til med en ny og sprek treningsuke!

 

Smiiiil, Maren 

 

11 kommentarer
  1. Nettopp kommet hjem i fra trening der jeg testa denne økta. Den var kjempegrei å gjennomføre. Tiden fløy når det var så mye variasjon. Denne er notert ned til en senere anledning igjen 😍

  2. Prøvde denne i dag, kjempegøy 🤩🤩 Men du mener at man står stille i alle pausene? Både 30 sek og 1 min? I første draget trodde jeg jeg skulle roe ned farten i pausene, men det ble voldsomt mye trykking på mølla 😅😅
   Løp faktisk på en raskere hastighet enn jeg har gjort noensinne, så det var veldig motiverende 👌👌 Tester alltid øktene dine, men har ikke kommentert tidligere. Tusen takk for at du deler! 🙋‍♀️

  3. Veldig bra økt😄 hadde lyst til å kjøre intervaller i dag, men trengte inspo. Googlet da bare «løp med Maren» og plukket en av alle de gøye øktene dine👊🏻🤩 tungt men SÅ digg etterpå!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg