Juleoppskrift: Sjokoladeknask

❤️ ❤️ ❤️

Denne her oppskriften har jeg gledet meg veldig til å dele med dere, for denne er faktisk like vill som snickers-sjokoladen jeg delte for en liten stund siden. Dette er sjokolade og nøtteknask, og det er fest i munnen fra første bit.

Denne har jeg spart litt på, men nå er tiden inne for å dele en storfavoritt når det gjelder juleoppskrifter og kos. Denne tror jeg dere vil like spesielt godt.

Du trenger

⭐️ 300g kokesjokolade

⭐️ 200g nougat

⭐️ 150g karamelliserte nøtter

 

Fremgangsmåte:

Legg de karamelliserte nøttene i en bakepapirkledd panne. Smelt kokesjokolade, og hell det over. Pass på at alle nøttene får sjokolade på seg. Sett til avkjøling.

Når dette er stivnet, smelter du nougat, og heller det over. Pass også her på at alle nøttene blir dekket. Sett til avkjøling. Når alt da er stivnet, så brekker du det opp i passende store biter. Voalá, en helt magisk, og samtidig enkel, juleoppskrift.

 

Jeg håper du har lyst å teste oppskriften. Den er så enkel, men gir et helt magisk resultat. Når det gjelder de karamelliserte nøttene, så kan du smelte karamell og lage dem selv, eller du kan kjøpe dem ferdig. Lykke til, og kos deg med litt julegodt i jula, og ikke minst nå i førjulstiden. Det er jo faktisk nå det smaker ekstra godt❤️

 

Smiiiil, Maren 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg