Juleoppskrift: Rosa Marshmallows

PINK CHRISTMAS

I dag skal jeg dele en ny oppskrift med dere, og den er så søt. Det er gøy med litt annerledes julegodterier, og i dag vil jeg dele oppskriften på disse rosa marshmallowsene med dere. Sjokoladene på bildet er Krispykuler, og de skal dere selvfølgelig også få oppskriften på.

Bringebærpuré

💗 250g bringebær

💗 110g sukker

Bringebær-marshmallows 

💗 8 gelatinplater

💗 150g sukker

💗 150g glukose

💗 140g bringebærpure (se over)

Slik gjør du:

Varm opp bringebær og sukker i en kjele. Sil deretter blandingen slik det blir en puré som er helt fri for frø (dette blir ca 140g puré)

Legg gelatinplatene i kaldt vann slik at de blir myke. Kok opp sukkeret i en kjele, sammen med halvparten av glukosen (75g) og halvparten av bringebærpurén (70g). Blandingen skal varmes opp til 110grader.  Her er det viktig bruke termometer. Ta kjelen av platen når blandingen har kommet til riktig temperatur. Klem vannet av gelatinplatene, og ha dem i den varme blandingen. Røt godt til alle gelatinplatene er helt oppløst.

Ha resten av glukosen (75g) og resten av bringebærpurén (70g) i en miksebolle, start miksingen på middels hastighet. Mens maskinen går helles den varme røren du nettop laget, forsiktig oppi miksebollen. Miks det hele så sammen på høy hastighet i ca 4-5 minutter.

Finn frem en sprøytepose, og fyll den. Ta frem bakepapir og strø på litt melis før du sprøyter/vender ut massen i små, søte marshmallows. Voalá💗

Nå skal jeg straks avgårde å møte en venninne og en kompis på trening, etterfulgt av lunsj. Etterpå skal de siste julegavene handles inn sammen med mamma. En skikkelig koselig søndag på planen💗

 

Smiiiil, Maren 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg