Julebyen❤️

Denne dagen her har gått i ett fra tidlig morgen, og frem til jeg ramlet inn døren nå nettopp. De siste timene før jeg kom hjem nå var jeg sammen med mamma, og sammen ruslet vi rundt og bare kjente på julestemningen. Kristiansand har vært så nydelig i desember. Julepyntede butikker, julemarked på torvet, lysshow på kirken, magisk akustisk spill fra kirketårnet, varm kakao, tente lys og smilende mennesker. Det var så koselig å rusle rundt å kjenne på stemningen i kveld. En fantastisk fin lille julaften❤️

Jeg har knipset noen bilder til dere den siste uken, og selv om kvaliteten er ganske så dårlig, så håper jeg de kanskje kan gi deg litt julestemning:

Nå er jeg hjemme et par timer, bare for å ta en god dusj, finne frem julepysjamasen og tøfler, før jeg pakker kofferten og flytter hjem til familien for julen. Jeg gleder meg så til å våkne opp hjemme hos mamma og pappa i morgen tidlig, se juleprogrammene på tv, få julestrømper min, spise lang god frokost, og bare kose meg med mine nærmeste.

Håper du har en koselig lillejulaften❤️ Jeg ønsker hver og av dere alt godt❤️

 

Smiiil, Maren 

 

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg