Jeg vet, at dere vet

Jeg vet, at mange av dere vet. Mange av dere har forstått at noe i mitt liv har endret seg, men jeg ønsker ikke å snakke om det her på bloggen.

Så vær så snill, ikke spør mer. Jeg vet mange spør fordi dere er omsorgsfulle og bryr dere, og mange fordi dere er nysgjerrige. Det forstår jeg. Men alt gjør vondt – uansett bakgrunnen og hensikten med spørsmålene.

Så kan vi bli enige om å ikke spør noe mer?💗

Fortell meg heller noe fint, noe sprudlende og positivt. Hva får deg til å smile? Hva får deg til å ha en god dag? Hva er det beste du vet? Del det med meg – det har jeg veldig veldig lyst å høre💗

Tusen takk💗

 

10 kommentarer
  1. Heia deg<3 Bare vit at det blir bedre og man vil etterhvert kunne klare å ha det litt bedre. Ta ting i ditt tempo.
   . Det som gjør meg glad om dagen er å ha planer og trene mye. Jeg har også begynt å ha en halvtime eller 45 min hver dag der jeg setter på radioen og så leser jeg en bok eller i et blad. Tenner lys og har noe godt å drikke. Det er litt sjelefred. Og så tenker jeg mye på det at hele 2019 er foran meg og håper på bra ting.

  2. Ei god treningsøkt får meg alltid til å smile 🙂 Gjerne om morgenen og tacokveld med ei eller flere gode venninner på kvelden 🙂 og langrenn på TV 🙂

  3. Hva som gjør meg glad?
   En god treningsøkt, gode venner og familie. Åh, spesielt familie og venner, jeg tror ikke de aner hvor glad jeg er i dem.
   Men mest av alt? At jeg i høst tok tak i livet mitt, tok et valg som er det vanskeligste jeg har tatt hele livet mitt, bestemte meg for at det var på tide at Maren fikk leve livet sitt slik det burde leves. At jeg er lykkeligere nå, enn jeg har vært på 3 år, selv om jeg er aleine nesten hver dag.

   (Kanskje ikke dette du var ute etter)
   Men uansett hva som har skjedd i livet ditt! Jeg kommenterer ikke så ofte her, men har fulgt bloggen din i flere år. Og jeg støtter deg! Uansett hva du skulle slite med!
   Smil hver dag, tenk på hva som er grunnen til at du smiler, hvem er du glad for at du har i livet ditt akkurat nå, hvem støtter deg? Send den/dem en melding eller ring, alle som er ekte vil høre på deg, og være takknemlig for at du valgte nettopp dem når du hadde det litt kjipt.

   Se der, klarte å få meg sjøl til grine. Jaja, sånn går nå dagene. Stå på Maren, jeg er sikker på at du kommer deg gjennom det uansett hva det er 🙂
   Det sitter en annen Maren noen timer unna deg som heller ikke har hatt det så lett den siste tiden. Jeg har troen, alt blir bra igjen, til slutt. Hva gjør DEG glad?

  4. Noe fint, sprudlende og positivt? Deg! Noe som gjør meg glad? Deg! Du er så gjennomført ekte, flott og fin, og sånne mennesker liker jeg. Smilet ditt er smittende, og vesenet ditt er herlig. Man trenger flere folk som deg, sånne som påvirker på en god måte og ikke på en måte som skaper usikkerhet eller dårlig selvfølelse. Heier på deg!

  5. Dine oppdateringer på bloggen og hverdagsglimt på insta/snap gjør meg glad! Ønsker deg alt det beste for fremtiden Maren <3

  6. Selv om alt virker svart, mørkt og trist nå, kan jeg love deg at det vil bli bedre <3 omring deg med gode venner, familie og gjør ting som du blir glad av. Store klemmer til deg Maren!

  7. Noe som virkelig lyser opp dagene mine for tiden er tanken på at vi om bare noen få dager henter hjem vår nye valp. Vi har ventet i nesten to år på et bra kull (sjelden rase), og nå er endelig tiden inne! Det går mye i valperesearch om dagen, for å si det sånn, hehe.

   Håper det nye året bringer med seg masse godt for deg!

  8. En god treningsøkt, der jeg virkelig har kjempet, svettet, hatet og fullført uten juks får meg til å smile og gjør dagen braa.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg