I dag tar vi det litt ekstra rolig

Reklame | Duo frisør & Joico

God morgen❤️ I dag starter Leo og meg morgenen litt ekstra rolig. Jeg hadde en tøff natt i går, med sterke magesmerter og lite søvn. Han hadde en litt kjip natt, natt til i dag, med oppkast og pjusk form. Så nå ligger vi her som to slappfisker begge to.

I går ble en veldig rolig dag for min del, med to rolige, men fine aktiviteter. Frisørbesøk og Kino. Jeg er så fornøyd med frisøren min, og hun får virkelig håret mitt til å skinne. Hun er ekspert på extentions, og plasserer dem så strategisk og fint at festene aldri er synlige. Carmen har blitt som en venninne etter kort tid, og jeg ler så tårene triller i stolen hos henne på DUO Salongen. I går farget vi etterveksten, heiset festene og stusset tuppene litt. Helt perfekt! Jeg har byttet over fra den blå, til den røde serien fra Joico, og hjelpes for en magisk lukt. Jeg elsker den❤️

Jeg fikk ikke tatt så mye bilder i går, og helt ærlig, hvor gøy er det å se et bilde i speilet i frisørstolen? Så da slenger jeg heller med et par bilder som jeg og Tom knipset ute på tur. Jeg føler man godt kan se hvordan håret med extentions er her. Det blendes helt inn, og er faktisk umulig å se hva som er mitt og hva som er satt på.

På kvelden var jeg på kino, og så Sonja Henie filmen. Jeg likte den, men jeg hadde kanskje ikke trodd den skulle være så.. mørk? men samtidig likte jeg det, for det var nok slik det var, og da er det ingen vits å pynte på det. Nei, jeg likte den jeg, og anbefaler å se den❤️

Nå skal jeg kose litt ekstra med pjusk liten Leo, også skal jeg iavgårdepå lunsj med en god venninne. Håper dere får en fin onsdag.

 

Smiiil, Maren 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg