Hemmeligheten er ute

Jeg har jo delt at jeg jobber med flere store prosjekter, et av dem er noe som utelukkende gagner dere🧡 Nå er det på tide å avsløre litt mer, og dele litt med dere! Jeg klarer rett og slett ikke å vente lenger!!

Vi er 3 treningsprofiler som har gått sammen, og samlet all vår kunnskap om trening, kosthold og livsstil, i en app som snart vil lanseres. Vi har alle solid faglig tyngde, og har alle utdannelse innenfor helse, ernæring og fysisk aktivitet. Her er det erfaring fra å starte og drive egne treningssenter, erfaring fra toppidrett på landslagsnivå, og flere tiårs erfaring fra treningsbransjen. Det føles godt at vi er et så solid team, og jeg er skikkelig stolt over å få lov å være en del av denne fantastiske trioen🧡

  

I appen får du absolutt ALT du trenger av treningsprogrammer, uansett om du trener hjemme helt uten utstyr, på et fullspekket gym med masse utstyr, eller på ferie. Du får uendelig med økter å velge mellom, uansett om du ønsker styrketrening, egenvektstrening, en eller annen form for kondisjonstrening, HIIT trening, CrossFit inspirert trening, yoga eller pilates.

Innenfor kostholdskategorien vil du alltid kunne finne en sunn, fristende og enkel oppskrift som passer akkurat deg, og dine ønsker/behov. Det vil også bli en stor livsstils-del i appen, med spennende fagartikler, og herlig påfyll. Jeg gleder meg så mye at det kribler i hele kroppen – dette har vi jobbet med i månedsvis, og ENDELIG nærmer det seg lansering.

I dag er det altså fotoshoot med hele gjengen. Vi skal både ta bilde av Teamet bak appen, en hel haug av øvelser til treningsprogrammene, samt filme flere treningsprogrammer. Det blir en lang dag, men når man jobber med å realisere sin egen drøm, så føles det overhode ikke som jobb.

Jeg gleder meg så til dere skal se dette, for jeg tror så mange av dere vil sette skikkelig pris på å ha en app, som alltid vil kunne gi deg masse motivasjon og inspirasjon på både trening og kosthold. Navnet på appen, og all informasjon lanseres veldig snart!

Stay tuned folkens – dette er verd å vente litt på🧡🧡🧡

 

Høres dette ut som noe som kunne passe for deg?

 

Smiiil, Maren 

 

22 kommentarer

Siste innlegg