Hekta på ny serie, og en heftig utfordring

Jeg må bare stikke innom dere en gang til i dag, og dele det gøyeste programmet som finnes. Dere som følger meg på snap har jo sett at jeg er totalt hektet på Whalgrens verden. Jeg har sett 3 sesonger på noen få dager. Jeg må seriøst begynne å begrense meg litt, men det er sannelig ikke lett!

Man følger familien Whalgren, som består av artist mamma Pernilla, den kjente influenser datteren Bianca Ingrosso, og hennes bror, som også er trist benjamin Ingrosso, lillebroren Theo og storebroren Oliver. Man får være med på oppturer og nedturer, bøttevis av drama, litt hjertesorg, kjærlighet og masse masse fjas, tull og tøys. Jeg elsker det, og skal unne meg to nye episoder i kveld. Jeg ser det på Dplay.

Jeg har hatt en lang dag med egentrening, gruppetimer, to lange møter og masse jobb med det nye spennende prosjektet  (som det forresten ligger et lite hint om på min Instagram story og Snapchat nå) Så nå skal jeg nye popcorn og iskald cola zero. Mmmm❤️ Hverdagsluksus!

 

I det jeg skulle til å poste dette innlegget så ringte en god kompis. Han presenterte tidenes utfordring til meg, og jeg har fått et par dager til å tenke meg om jeg ønsker å ta utfordringen. Det er snakk om noe som er HELT utenfor min komfortsone, alt for heftig fysisk, og direkte skremmende. Det er en utfordring som består av 3 elementer, hvor jeg kun føler jeg behersker ett av dem, såvidt. Noen som kan tippe hva det gjelder? Fysisk beinhardt, skremmende, består av 3 elementer, hvor to av dem er helt ukjente for meg. Og ja, det er en form for konkurranse. Hva kan det være?

Jeg fikk også en mail i dag, med spørsmål om en sporty og eksotisk reise. Kanskje det hadde vært gøy å sprite opp bloggen med et litt annerledes og inspirerende reisemål? Hva tenker dere?❤️

 

Smiiiil, Maren 

 

16 kommentarer

Siste innlegg