Hei hverdagen

Da var det plutselig fredag, etter en ganske så kort uke. Det er aldri feil med helg, men med min jobb er det i grunn ikke så stor forskjell på hverdagene og helgen. Jeg trives med det, og synes det er godt å kunne styre ting litt selv. Samtidig så kjenner jeg at de ukene jeg klarer å ha litt struktur, og jobbe en normal arbeidsdag, så trives jeg ekstra godt. Så jeg skal forsøke å holde litt på den strukturen, og følge en vanlig arbeidsdag så godt det går.

Hvordan synes dere det er å være i gang igjen etter jul? Er det litt deilig, eller kjenner du på at det er litt tungt? Jeg tenker litt begge deler. Det er godt med rutiner igjen, samtidig så er jeg så trøtt om dagen at det er helt skremmende. Samtidig så kjenner jeg litt på at jeg som skulle bli så veldig flink til så mye i 2019, har i grunn bare fortsatt i samme tralten. hehe. Heldigvis trives jeg i tralten, og i grunn så tror jeg ikke det er så mye som MÅ endres. Vi kan vel alle være litt mer ryddige, komme oss litt tidligere i seng, og spise et par grønnsaker ekstra, men sånn i det store bilde, så tror jeg vi bare skal være oss selve akkurat slik vi trives best, og ikke bry oss så fryktelig mye om alt vi “burde” gjøre.

I dag skal jeg avgårde å handle inn friske blomster til leiligheten. Det er et lite triks jeg bruker, for har jeg nye blomster er det kjipt å ha en rotete og skitten leilighet. Friske blomster fortjener å bo i hyggelige omgivelser, så det er min motivasjon for å ta fredagsvasken. Jeg skal også fylle opp kjøleskapet for helgen, med masse sunt, og litt mindre sunt, i en herlig kombinasjon. Jeg skal også treffe en venninne for en treningsøkt, men helt ærlig tror jeg det blir en god gåtur ute, for kroppen verker etter gårsdagens Bootcamp. Jeg har delt video av programmet på min Instagram-konto, så det må dere gjerne teste.

Dere finner treningsøkten på @marenerdvik 

Nå må jeg komme meg avgårde her🧡 Jeg håper du får en nydelig fredag, og en kjempe fin helg! Vi snakkes snart🧡

 

Smiiil, Maren 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg