Gode nyheter på en tirsdag

Reklame | Annonselenker

Heii dere💗 Det er så herlig å kjenne hvordan bloggmotivasjonen ble boostet av å ta et par dager fri. Nå har jeg lyst å oppdatere dere absolutt hele tiden. I dag startet jeg dagen med en helt fantastisk nyhet, og jeg kjenner at alle gode nyheter er litt ekstra velkomne i disse dager.

Den gode nyheten er at det ser ut som dyrlegen har klart å finne ut av hva som feiler min lille Leo. Han har nemlig mistet en god del pels, og vi kan bare ikke forstå hva som er galt. Han er frisk som en fisk, super energi, spiser som normalt og er i storform. Likevel så falt mer og mer pels av. Nå ser det altså ut til at dyrlegen har funnet årsaken, og mitt lille gull får forhåpentligvis pelsen sin helt tilbake igjen, ved hjelp av medisiner. Så lykkelig hundemamma her nå, smilet går hele veien rundt!

Etter de gode nyhetene, måtte Leo og meg ha oss en ekstra liten luftetur, med litt ekstra tid til lek. Etterpå fikk jeg tatt meg en liten joggetur selv også, og selv om ikke det var spesielt langt, så er det helt utrolig hva 5-6 km på bar asfalt kan gjøre med energien💗 Det føles så godt å endelig kunne løpe på bare veier igjen.

Nå må løpeformen utendørs bygges opp igjen, for det er virkelig ingen tvil om at det er stor forskjell å løpe inne på en tredemølle, som nesten hjelper deg litt fremover, og utendørs hvor du overhode ikke får noe drahjelp. Hehe. Jeg fikk jo så mange gode tips fra dere med pigging av egne løpesko, og løpebrodder, men nå er altså det aller meste av snø på sørlandet regnet bort, og vi har bare veier overalt.

Jakke fra Ganni  // Lue fra Ganni  // Jeans fra Frame (i sort)

Nå skal jeg jobbe et par timer, før jeg skal løpe på apoteket og hente medisinen til min lille tass. Tenk om han blir helt fin i pelsen nå! Dette blir så spennende. Håper du som leser dette får en nydelig tirsdag, og at du fyller dagen din med noe ekstra hyggelig💗

 

Smiiil, Maren 

 

4 kommentarer

Siste innlegg