Endring i planene

Hei og god formiddag🧡 I dag var planen en morgenøkt, men når jeg våknet opp til en kaotisk leilighet, en timeplan fullbooket av møter og ting som måtte gjøres, og alle møter plutselig måtte flyttes hjem til meg, på grunn av en nyoperert hund. Da var det bare å avlyse trening, og svinge seg med både støvsuger og vaskeklut.

Nå har jeg hatt to gode timer her, og leiligheten er klar for å fungere som dagens møtelokale. Nå har jeg en god time på meg foran macen, for å få unna det viktigste før jeg suser videre.

  

Før leiligheten invaderes av folk, skal jeg en kjapp tur til frisøren, og akkurat nå vurderer jeg om jeg skal ta med meg Leo dit, eller høre med en venninne om hun kan være litt sammen med han. Egentlig så kan han fint være alene i 2 små timer, han er så fin i formen nå, men jeg liker best at noen er hos han, når han er litt pjusk. Vi får se hvordan det løses🧡

Det ene møtet i dag omhandler sommerens store sporty prosjekt. Mange av dere har gjettet at det handler om Triatlon, og det har jeg vel i grunn bekreftet. Så nå skal siste detaljer spikres, så jeg kan begynne å dele masse gøy inspirasjon med dere. Hvem vet, kanskje noen av dere får lyst å kaste dere med på opptreningen, og teste ut triatlon dere også? 

Nå må jeg løpe avgårde her! Vi snakkes igjen litt senere🧡

 

Smiiiil, Maren 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg