En verdig vinner

For en stund siden bad jeg dere om litt hjelp til hva dere ønsker mer av på bloggen, dere svarte som bare det. Jeg ble så glad, av flere grunner. Den første var jo at dette var så supert for nå kan jeg gi dere det dere vil ha, og det andre var at jeg fikk se at dere er her, og at dere engasjerer dere når det gjelder. Tusen takk❤️ Jeg har trukket en vinner, som får en overraskelse av meg i posten, med litt diverse sporty gaver. Vinner er: Sunniva Bjormo . Du må send meg en mail med adressen din så er gaven din snart på vei✨ send meg en mail på: [email protected]

Spørsmålene var:

 1. Hva er grunnen til at du følger min blogg?
 2. Er det viktig for deg at det er mye tekst i hvert innlegg, eller er bildene det viktigste? 
 3. Er det viktig for deg med gjennomførte tema for hvert innlegg, eller er det hyggelig med små hverdagsoppdateringer også? 
 4. Liker du faste spalter? Eller er det ikke så viktig? (typisk mat-mandag, trenings-torsdag, film-fredag)
 5. Er det viktig for deg at det kommer en oppdatering hver dag? Ønsker du helst flere oppdateringer på blogg pr dag? eller kunne annenhver dag vært nok for deg, hvis du kunne avgjøre antall innlegg? 
 6. Kan du gi meg 3 ting du ønsker mer av på bloggen?

Dette var svarene til Sunniva:

1. Jeg leser bloggen din omtrent daglig fordi du gir meg masse inspirasjon til å leve et sunt og balansert liv (som er så utrolig viktig!). Sammenlignet med mange andre treningsprofiler synes jeg du har et veldig fint fokus på trening, trivsel, sunnhet og helse, og jeg føler meg bra av å lese bloggen din, i motsetning til å føle at jeg burde gjort sånn eller skulle gjort sånn <3
2. Jeg er veldig glad i å lese tekst. Det er selvfølgelig også fint med fine bilder, men jeg bruker definitivt mest tid på teksten.
3. Både og! Hverdagslige innlegg er helt supert, og det er veldig gøy å føle at man får bli bedre kjent med deg. Det er også veldig lærerikt og artig med de innleggene med mer definerte tema!
4. Faste spalter er veldig gøy når det består av spennende tema, som oppskrifter eller handlekurv. Det går fint an å kombinere disse med hverdagslige oppdateringer tenker jeg.
5. Jeg vil gjerne ha nye blogginnlegg daglig, rett og slett fordi jeg elsker å lese oppdateringene dine!
6. Noen ting jeg ønsker meg mer av på bloggen er mat (som temainnlegget om havregrøt), oppskrifter (spesielt enkle middager og andre), litt dypere temainnlegg om trening (eks hvordan bygge opp et program, eller hvordan man skal springe intervaller med pulssoner og lignende). Noe jeg hadde likt veldig godt hadde vært om du gjorde enkelte utfordringer og delte dine erfaringer! Et forslag er å leve på studentbudsjett en uke (eks 500 kr) og dele matbudsjett og oppskrifter på det. Jeg er selv student, som ønsker å leve så sunt (og billig) jeg kan, og jeg er sikker på at mange er i samme situasjon som meg. Hadde satt utrolig stor pris på om du hadde gjort en slik utfordring, det hadde vært veldig spennende å følge med på!

Tusen takk for alle svar, både fra Sunniva og alle dere andre. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å gi dere det dere dere vil ha fremover🧡 Ha en nydelig ukestart mine venner, så snakkes vi igjen litt senere i dag.

 

Smiiil, Maren 

 

2 kommentarer
  1. Så hyggelig med så fine ord, de skriver jeg under på Maren <3
   Det er så synd jeg ikke lengre får opp bloggen din via bloglovin der jeg alltid får de nyeste innleggene, men jeg husker som regel å alltid klikke meg innom! Ser ut til at dette gjelder de fleste som har blogg.no som plattform… Ønsker deg en fantastisk start på uka, klem fra meg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg