En spesielt fin fredag

Heiii venner❤️ I dag har jeg hatt den fineste fredagen på lenge. Jeg startet dagen med en herlig løpetur på mølla, etterfulgt av tur og kos med lille Leo. Det er så mange av dere som spør om han og hvordan han har det etter operasjonen. Det er så koselig at dere bryr dere, tusen takk🙏🏻 Leo har det fint nå, operasjonen hvor han sjenert analkjertlene gikk helt fint. det tok litt tid på komme seg, men nå er formen fin, stingene er fjernet og alt er bra med han.

I 12 tiden kom skjønne Andrea på besøk, og planen var at vi skulle jobbe litt sammen, før vi skulle på lunsj. Det tok ganske så lang tid før vi i det hele tatt kom oss ut av leiligheten min, for Leo har forelsket seg helt i Andrea og omvendt, så det var ikke så enkelt å få dem til å si hadet. hehe❤️ Vi fikk knipset litt bilder, før vi dro til favorittstedet vårt, som jeg har delt med dere så uendelig mange ganger før, nemlig Panda Panda.

 

Jeg bestilte min favoritt, healthy smoothie bowl, og en dobbel latte med havremelk. Andrea bestilte seg en Mango vegan salat, og samme type kaffe. Vi ble sittende lenge og bare skravle om alt og ingenting. På et tidspunkt lo jeg så høyt at jeg er redd jeg forstyrret de andre gjestene. hehe.

Det er så forfriskende, gøy og koselig med venninner som driver med det samme, og har en helt unik forståelse (og felles frustrasjon ) over ting i denne spennende, merkelige og til tider litt styrete blogge-bransjen.

 

Nå skal jeg nyte Valentines Day, og kveldens planer velger jeg rett og slett å holde for meg selv, hehe. Det må være lov å holde noen ting for seg selv. Jeg håper dere nyter fredagen, og uansett om du feirer Valentines eller ikke, så håper jeg det blir en kveld fylt med kjærlighet og hygge❤️

 

Smiiiil, Maren 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg