En skikkelig jentefest

Godt nyttår alle sammen✨ I dag har jeg en supergøy løpe-challenge å dele med dere, men det er ikke før i kveld. I dag er det fullstendig treningsfri og bare kos for min del. Så når jeg deler løpechallenge i kveld, så er det kun all informasjonen om det, vi starter ikke opp før mandag 6 januar. Vi må jo få lov å lande litt i det nye året, før vi skal i gang med sånne ting.

Jeg ville titte innom dere nå formiddagen også, på denne første dagen i 2020, for å ønske dere et godt nytt år og dele litt bilder fra gårsdagen. Vi hadde en skikkelig jentefest her hjemme hos meg, og det var SÅ gøy. Vi storkoste oss med bobler, sushi, snacks og ulike drikkeleker. Jeg ler høyt når jeg tenker på gårsdagen, en mer stereotyp jentefest skal man lete lenge etter. Masse tull, fjas, skravling, latter og magisk stemning✨🥂🍾

 

Som nevnt skal jeg bare slappe av og kose meg i dag. Jeg er absolutt fan av en sprek og fin start på året, men for min del så tenker jeg at det kan starte i morgen. Jeg nyter denne bittelille resten av juleferie og fri med en ordentlig kosedag.

Jeg gleder meg til å logge inn her igjen i kveld og dele løpe-challengen min med dere. Den er så gøy, og virkelig for ALLE. Mer om det senere folkens, men jeg tror jeg kan garantere at dere vil like den, og synes det er en frisk og fin start på året.

Vi snakkes litt senere fine venner❤️ Nytt dette årets aller første dag!!

 

Smiiil, Maren 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg