En serie du må se, og en pizza du må teste!

Hei dere❤️ I dag tar vi lillelørdagen på alvor, og har en skikkelig kosedag. Pizza, masse digg snacks og Pepsi max. Pizzaen ble så god,  så den må dere bare teste. Ferdig fullkornsbunn fra Eldorado, halve pizzaen smørte jeg på pesto og Creme fresh, den andre halvdelen tok jeg tomatpure. Så stekte jeg karbonadedeig til den ene halvparten, og kylling til den andre. Toppet hele med ost, og inn i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter.

Så fantastisk godt😍 Jeg glemte faktisk å ta et Bild nav den ferdige pizzaen, jeg var så gira på å få smakt, også var den så god at jeg glemte alt om å dokumentere et bilde til dere. hehe. Det ligger bilde av den før den gikk i ovnen på min insta-story.

 

Jeg må tipse dere om en dokumentarserie. Vi har akkurat sett første episode her, og hjelpes så spennende, provoserende og interresant. Serien heter Scandinavian Star, og mange av dere husker kanskje eller har hørt om den grusomme saken om skipet som brant og 159 personer døde. Dere finner den gratis på NRK.no.

Forloveden til en god venninne av meg er med som produsent av serien, og den er virkelig bare så godt laget! Så hvis du ikke har noen planer en av de kommende kveldene så vet du hva du skal gjøre. Half & half pizza, og dokumentarserien Scandinavian Star på NRK❤️

 

Smiiil, Maren 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg