Det er til å bli helt sprø av

GOD MORGEN

I natt har vært en sånn natt som man bare vil våkne fra, og glemme. Jeg la meg rundt klokken 23, og på klokken hver time frem til ca 05. Så frustrerende! Klokken 06 våknet Leo, og ville ut på tissetur. Nå sitter jeg er, på kaffekopp nummer fire, og lurer litt på om jeg egentlig er våken, eller sover litt sittende. Jeg skal overhode ikke klage, men dette med søvn er så viktig, og de siste ukene har jeg slitt veldig med å få sove, og det kan man bli litt sprø av.

Nå er jeg i hvert fall oppe, og klar for en ny dag. Dagens frokost er byggrynsgrøt med blåbær, og en stor kopp kaffe. Helt perfekt start! Grøten er faktisk ferdig, jeg bare varmer den opp. Så enkelt, og så godt. De selger den på alle matbutikker, og den ligger rett ved risgrøten, som kommer i samme forpakning.

Denne uken her er helt texas, på en veldig positiv måte. Det går i ett med julemiddager, familieselskaper, julegrøt, gløgg, julebord og venninnekos. I kveld er den det årlige pinnekjøttmiddagen med familien,  og det gledes stort❤️

På torsdag skal jeg ha et lite julebord med Bootcampen min, og det blir så koselig. Fredag er det julekos med min bestis som er hjemme fra København, og lørdag venter julekos med stor-familien, etterfulgt av jentejulebord. Vips var det lillejulaften og julaften. Her er det bare å finne frem komfortable klær og gjøre plass til masse masse julemat og hygge. Hjelpes så hyggelig det er med jul. Jeg er ordentlig i julestemning om dagen❤️ Noen flere som kjenner på det?

Nå skal grøten spises opp og kaffen drikkes, det er på tide å komme i gang med dagen. Håper du får en nydelig tirsdag, og klarer å nyte julehygge mellom slagene. Jeg har flere oppskrifter til dere, og prøver å titte innom igjen i kveld etter selskapet.

 

Smiiiil, Maren 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg