Denne serien må du se

Hei fine venner🧡 I går fullførte jeg en serie her hjemme, og den var bare så gøy! Det er ikke mange serier jeg faktisk ofrer nattesøvnen for, men denne her var verd å sitte oppe litt ekstra sent for. Det er 8 episoder, og jeg slukte den på et par kvelder. Serien heter Forhøret, det er en dansk krimserie, og du finner den på Viaplay. Den er ikke sånn “får ikke sove i natt” type skummel, men den er mer spennende og god. Jeg tror og håper dere vil like den.

Nå kommer jeg straks med mine julefavoritter innen film, men jeg måtte bare få lure ut denne lille saken først. Det kan være deilig å slappe av med noe helt annet enn julefilmer også, selv om vi nå er i desember og jul er i fokus hos de aller fleste.

Nå skal jeg løpe avgårde her, dagen er proppet med avtaler og hyggelige ting. Jeg skal kjøpe bursdagsgave til verdens fineste lille prinsesse på 6 år🧡 handle inn til en julelunsj jeg skal arrangere, et par førjulsgaver til noen jeg setter pris på, og litt diverse til et par oppskrifter jeg vil dele med dere. Jeg skal også ha en give-away som skal forberedes, og litt propps til en ny treningsfilm med noe helt nytt utstyr. I ettermiddag er det Metcon-trening på spicheren, og i kveld skal jeg lage mat med venner. En finfin torsdag på planen!

I morgen kommer lille Leo hjem igjen, og jeg gleder meg så mye. Nå skal jeg ha han i 2 herlige uker, og det skal bli så koselig. Jeg savner de små tasse-lydene når han surrer rundt her, og jeg savner sånn å ha han liggende oppå meg, og kose på kvelden. Fobered dere på hunde-spam på mine kanaler de neste ukene. hehe❤️

 

Smiiil, Maren 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg