Den gode helgefølelsen

Dette ligger på min kjøkkenbenk akkurat nå, venter på å bli åpnet, tilberedt og spist. Jeg gleder meg så❤️ Litt jobb, så er det fredagskveld med bare kos. Jeg sitter her å jobber med tre planer som skal ut, til nye motiverte kunder. Fy søren så GØY det er så få lov å jobbe som online coach. Jeg kan bare ikke fatte at jeg ventet så mange år før jeg startet opp med kunder online. Jeg storkoser meg så med den stadig voksende gjengen min❤️ De er helt unike hver og en av dem, og de viser meg en så vanvittig tillit ved at jeg får lov å ta så stor del av hverdagen deres. Jeg ska ikke skrive så mye mer om det her nå, er du nysgjerrig på meg som coach så kan du klikke HER. Har du spørsmål så må du bare sende meg en DM på Instagram, kommentere bloggen eller sende en mail på [email protected]

Tilbake til fredagskvelden, i kveld blir det ferske reker rett fra brygga, med nydelig ferskt brød, smør, majones, sitron og avokado til. Er det noen flere som bruker avokado til reker? Jeg ELSKER det!! Glasset skal fylles med iskald rosé og alt dette skal nytes med kjæresten.

Vi har endret så mye på vår Norges-tur på grunn av en stadig endret værmelding, i kveld skal vi låse reiseruten 100% og uansett gå for den. Nå kan vi ikke vimse mer. hehe. Det er så mye gøy å se, og med kun én uke på tur må vi faktisk ha en plan på hva vi skal se og oppleve.

Jeg har vært på sporty shopping i dag, og sikret meg ny sovepose, nytt liggeunderlag og litt nye turklær. Ikke fordi jeg følte meg måtte ha nytt og fresht, sannheten er at jeg ikke hadde det i det hele tatt. Jeg har nemlig ikke vært så mye på den typen tur, hvor man drar av gårde for en lengre periode og overnatter ute. Det føles nesten litt rart å si det, for jeg føler at ALLE har jo vandret i fjellet og fått oppleve det der. men det har ikke jeg, før nå❤️ (Jeg har gått Besseggen og litt andre småturer som dagsturer for mange år siden, det var en stor opplevelse)

Jeg kjenner på en helt ubeskrivelig barnslig glede over å endelig skulle få oppleve en ordentlig vandretur over flere dager, en skikkelig topptur, se magiske fjorder og majestetisk fjell, bo i telt i flere døgn, spise all mat på primus og være på tur lenge. Jeg vet at det kanskje kan bli litt trasig til tider, hehe. men jeg kjenner utelukkende på glede, spenning og positive følelser rund denne turen.

Har du vært mye på tur i det vakre landet vårt? Del gjerne hva ditt beste Norges-ferie minne i kommentarfeltet❤️

 

Smiiiiil, Maren 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg