Dagens planer + serietips

Hei og god morgen fra sofakroken🧡 Jeg sitter godt plassert i sofaen, med en gigantisk kaffekopp og macen foran meg. I går la vi oss alt for sent, fordi vi bare måtte se ferdig en serie. Det virket som verdens beste idé da, men når klokken ringte kl 06.15 i dag morges angret vi greit kan du si. Serien vi så heter FARTSBLIND, den er svensk og ligger på Sumo. Så utrolig gøy!!!

Masse kaffe og en ny jobb som jeg synes er helt ubeskrivelig gøy hjelper masse. Så her sitter jeg å leser meg opp på alt fra fordeling av næringsstoffer i ulike måltider, forskning relatert til ulike styrketreningsmetoder, til spennende oppskrifter og kroppens metabolisme. Dette er SÅ gøy!

Så planen i dag er lese masse mer og starte på planene til mine 6 (!!) første kunder. Det har vært en helt vanvittig respons på coachingen. Det er så kult!! Jeg som tenkte jeg skulle starte med 1-2 kunder, sitter nå med 6 fantastiske jenter jeg skal coache i ukene fremover, og det kribler i hele meg. Jeg er så ubeskrivelig motivert og gira på å gjøre absolutt alt jeg kan for at alle disse flotte jentene skal kjenne på masse glede med trening og aktivitet. De skal selvfølgelig også spise masse sunn, god og næringsrik mat som gir dem godt med energi og overskudd i hverdagen sin, samtidig som de jobber mot sin målsetning. Som faktisk er ganske så ulik.

For det er virkelig ikke slik at alle skal slanke seg, her er det jenter som kal bygge muskler, bli sterkere, jobber med å komme seg litt opp i vekt på en sunn og god måte, og selvfølgelig noen som jobber med vektreduksjon og en bedre helse. Men det er herlig variasjon, og absolutt ikke kun slanking. Dette er så spennende, det er ikke rart jeg spretter opp av sengen klokken 06 for å sette i gang med planer for kundene mine🧡

Vil du lese litt mer om hva dette handler om? Sjekk gårdagens blogginnlegg HER.

I ettermiddag skal jeg avgårde på en fotoshoot, men det er ikke meg som står verken foran eller bak kamera. Jeg skal være med min nydelige lille niese, som skal ta bilder i noen skjønne barneklær. Da er det klart at tanta må være med. Jeg gleder meg så til å hente den lille prinsessa mi, og ha en koselig ettermiddag med henne🧡

I kveld blir det å jakte på en ny serie, lage min første strongbody-middag (det er så vanvittig mye god mat som må testes ut) og sitte å dille enda litt mer med planer og lesestoff.

Hva står på din plan i dag? 

 

Smiiiil, Maren 

 

 

11 kommentarer

Siste innlegg