Når mandagen føles litt blå

Reklame | Annonselenker Net-a-porter

Heii mandag💗 Hvordan har mandagen behandlet deg så langt? Min mandag har vært fin, men med et lite blåskjær. Jeg tror ikke jeg er alene på å kjenne litt på en tøyste forkjølelse om dagen. Jeg skriver tøysete fordi jeg blir aldri ordentlig syk, og men heller ikke helt 100% i form.Jeg føler det er så mange som går rundt å små-hoster litt om dagen. Jaja, det positive er jo at det å ligge på sofaen føles ekstra godt. hehe. Jeg har nå rundet både serien om Orderud-drapene, Unge lovende og alt som har kommet ut av Kielergata. Jeg er overhode ikke sengeliggende altså, bare litt småpjusk. Det går over!

På med litt sminke, og rosa jakke, vips føler man seg både freshere, og litt friskere!! 

Denne uken starter jeg på julegavene, og jeg koser meg altså så i prosessen. Jeg sitter å skriver lister over hva jeg tenker passer, og hva de har ønsket seg. Det er så hyggelig med jul, og jeg storkoser meg med julemusikk, klementiner, pepperkaker og listene mine. Jeg kjenner så på julestemningen når jeg er hjemme og det er mørkt, men i det dagslyset treffer og man går ut av leiligheten så er det sannelig ikke mye julestemning å hente. Jeg håper at det blir kaldere på sørlandet snart, så dette kjipe regnet kan gå over til snø. 

   Foto: Tom Høgstøl. Hår/sminke: Rita Røisland 

Jakke HER (litt stor i størrelsen, jeg har Str 36) & Lue HER (onesize)

Denne uken her er fylt med så mye koselige planer, og det starter allerede i kveld med årets aller siste utendørs Bootcamp for gjengen min. Fy søren for noen sprekinger som har trent ute hele året, og trosset både regn, snø og storm for å få gjennomført øktene. Jeg skal selvfølgelig ikke slutte, jeg skal bare flytte mandagstimen innendørs. Jeg holder Bootcampen hele desember, så hvis noen vil bli med så skrik ut💗 Det er plass til flere, både på mandager og torsdager. 

Ellers så har jeg tatt ønskene deres om enda mer mat på bloggen til etterretning, og på torsdag skal jeg ha lage-dag her hjemme, og stelle i stand flere spennende oppskrifter til dere. Jeg har satt 3-4 av oppskriftene, men hvis du har noen veldig spesielle ønsker så skriv til meg før torsdag💗

Ha en finfin mandag mine fine! 

 

Smiiil, Maren 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg