Julegaven absolutt alle kan ønske seg

Reklame | Oral-B

Det å ta vare på sin egen kropp og helse, handler om mer enn kun trening og kosthold. Det handler om at du skal ha det bra, på alle mulige måter. Det å ha en sunn munn, og en god tannhelse er viktig for at jeg skal ha det bra, og det tror jeg mange kan være enig med meg i?

Jeg skal innrømme en ting for dere, og det er at jeg aldri har testet en elektrisk tannbørste før. Eller, det er ikke helt riktig. Sannheten er at jeg aldri har testet en elektrisk tannbørste jeg liker. Første gang jeg testet er mange mange år siden, og jeg har jo forstått at det har skjedd mye siden den gang. Jeg kommer fra en familie med mye helsepersonell. Mine svigerinne er tannlege, og hun er ofte den jeg snakker med når jeg trenger råd, tips og trygghet på ulike ting i hverdagen. Hun har alltid sagt at det er sant som de sier i reklamene på tv, en elektrisk tannbørste er for mange veldig mye mer effektiv, enn en vanlig tannbørste.

Det tok tid, men omsider bukket jeg under for det familiære presset om bli med dem i deres gjeng ( absolutt alle har nemlig elektrisk tannbørste ). Jeg ble introdusert for Oral B sine tannbørster, og har ikke angret et sekund. Nå har jeg fått meg den lekreste tannbørsten jeg noen gang har sett. La meg introdusere deg for Oral B GENIUS, rose gold. 

 Jeg skal fortelle deg litt om hvorfor jeg er så fan av min nye tannbørste, men først må jeg bare dele en ting som er HELT genialt. Oral B GENIUS er magisk for alle som reiser mye. Tannbørsten kommer nemlig i et fint lite etui, som du kan oppbevare den, og lade den. Men det kuleste er at det er ikke bare tannbørsten din som kan lades i etuiet, det kan nemlig iPhonen din også. Snakk om redningen på reise! En fiffig liten detalj som jeg likte ekstra godt.

Hva gjør Oral B Genius, så bra? 

Alt som gjør hverdagen enklere er hjertelig velkommen hos meg. Denne tannbørsten gjør at jeg ikke børster tennene mine for hardt, den har nemlig en trykk-sensor som lyser rødt når jeg legger på for mye trykk og pusser for hardt – noe jeg gjør overraskende mye! Den har også en timer, som gjør at jeg ikke stopper å pusse før alle tennene er grundig børstet. Oral B Genius har et rundt børstehode, som gjør at hele tannen blir ren, og man får kommet inn i alle krinkler og kroker. Det beste er uten tvi den følelsen man sitter igjen med etterpå. Du vet når du lar tungen gli over tennene etter tannpuss, følelsen er helt annerledes nå! Tennene, og hele munnen føles så uendelig ren og frisk. Jeg føler jeg har gjort noe bra for meg selv etter hver eneste tannpuss.

ORAL B GENIUS er ikke bare super lekker, og smart – den gir deg faktisk resultater!

Oral B GENIUS kommer også med et whitening børstehode med en poleringskopp som er med på å gi deg det lille ekstra, og gjøre smilet ditt enda mer skinnende. Ja takk til et hvitt, rent og nydelig smil til jul, både for meg, deg og alle vi er glad i ❤️ Du finner denne lekre saken, i akkurat denne nydelige fargen HER.

GIVE-AWAY:

Jeg har fått mulighet til å gi bort Oral B GENIUS i denne lekre rose gold fargen til hele 3 (!!) heldige vinnere. Kommenter i kommentarfeltet at du har lyst å vinne, og vips er du med i trekningen. Husk, 3 stykker vinner, så her er det gode sjanser! Vinner trekkes fredag 14.desember. Lykke til❤️

 

Smiiiil, Maren 

 

367 kommentarer

Siste innlegg