Alt jeg ønsket meg, og litt til

Første dag i LA over over, og steike heller for en dag! Jeg hadde forventinger til LA, og de er allerede sprengt! L.A er rett og slett litt magisk, det er alt jeg ønsket meg og litt til. Folkene er så åpne, imøtekommende og fine. Gjengen vi er på tur med funker så fint, og stedene vi besøker er så kule.

Det er utrolig gøy å være her sammen med 2 minutter magasinet, som er her for 28 ganger (ja, det er helt vilt) før, og kjenner byen inn og ut. Mariann, som er dama bak 2 minutter, kjenner hver krinkel og krok av LA og vet akkurat hvor hun skal ta oss med.  Jeg kjenner at dette blir en helt utrolig spennende uke, og jeg fryder meg over at vi kun er én dag inn i uken.

I dag (eller i går da, når dere leser dette) har vi vært på St. Monica pier og st.monica Beach, og shootet bilder til et kommende ShapeUp program. Det ble så annerledes og så utrolig stilig. Jeg har satt sammen 2 ulike treningsprogrammer, og svetten silte etter jeg hadde demonstrert øvelsene. Det er kanskje to av de mest effektive programmene jeg noen gang har laget. Så det er bare å glede seg til de kommer ut🧡

Det ble også tid til en sykkeltur, og da koste jeg meg noe helt enormt. Se for dere 26 varmegrader, strålende sol, kjole og vind i håret, susende rundt på en sykkel. For en idyll. Kjolen er fra ByTimo, og jeg er helt forelsket i den. Etterpå dro vi opp på St.monica pier og kjøpte den største isen vi fant, toppet med krem og masse annet digg. 

Ååår for en konge dag dette har vært, og nå gledes det bare til morgendagen. I skrivende stund har vi akkurat vært ute å lekt oss litt med litt street-foto i LA by Night. Det ble så utrolig gøye bilder, og jeg deler dem så snart de er redigert og klare! De fleste av folka i huset er på en galla i kveld, men tre av oss tar en rolig kveld og koser oss i huset med god mat, litt jobb og sosialt. 

I morgen står Hollywood-skiltet og West Hollywood på planen. Jeg gleder meg sånn! Hiken opp til Hollywood-skiltet er uten tvil et av de tipsene jeg fikk flest ganger når jeg ba om sporty LA-tips. Nå skal vi snart sove her, og lade opp til morgendagen. Det føles så rart å blogge for dere når jeg er 9 timer bak dere, så da er det vel bare å si god morgen til dere, og god natt til meg🧡

 

Smiiil, Maren 

 

10 kommentarer

Siste innlegg