Før fredagsroen kan senke seg

Reklame | Sponset frisørbesøk

Jeg hater når det blir ut på dagen før jeg får oppdatert dere, men sånn måtte det bli i dag. Jeg startet nemlig dagen tidlig med et telefonmøte, og rett videre til min første time hos ny frisør. Det var SÅ utrolig koselig! Det føltes sm jeg har fått en ny venninne, og ikke bare en ny frisør. Denne herligheten av en jente heter  Carmen, og jobber hos DUO-frisører. Vi fikk klippet litt av det lange håret, og krøllet det. Jeg skal skrive et eget innlegg med update på hairtalk-extentions for en treningsjente, men jeg kan bare si allerede nå at det virkelig går over all forventning. Jeg svetter, trener, dusjer og styrer på, og det går få fint. Det føles virkelig som mitt eget hår, og det er så herlig. 

Videre fra frisøren dro jeg rett på en Shoot med 2 minutter, og det var som alltid en energisk, morsom og kul opplevelse. Jeg gleder meg til å se resultatet. Mariann er så flink med det kameraet sitt, og med assistenten sin Bjørn på film, tror og håper jeg at det blir super bra. Vi hadde flere ulike locations, og hele shooten var så utrolig positiv og energisk. Perfekt start på helgen!!

x​ 

I dag gleder jeg meg litt ekstra til kvelden. Jeg skal ha en skikkelig kosekveld med en venninne, og vi har laget tidenes handleliste for kvelden. Her er det taco, popcorn, smågodt og skikkelig jentekveld. Vi skal se gullrekka på tv, og bare kose oss i joggebuksa. Sånne kvelder er så herlige💗 

Jeg sitter forresten å jobber med København-guiden på sunn mat til dere her nå, og tenker at jeg skal få den ut i løpet av helgen. Høres det bra ut?

I morgen blir det enda en tidlig morgen, jeg skal nemlig avgårde på et spennende, og veldig kreativt prosjekt. Jeg er så spent på dette, og gleder meg til å dele. Litt utenom det jeg vanligvis gjør, så det blir morsomt. Jeg hadde egentlig bare lyst å innom for å si hei, og ønske dere en deilig helg💗 Nå skal jeg jobbe videre med min Køben-guide, og få unna litt mails før fredagsroen kan senke seg. 

 

Smiiil, Maren 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg