Dansk frokost på sitt beste

Jeg får vann i munnen av å se på disse bildene, selv om det overhode ikke er de beste bildene, så vet jeg hvor himmelsk dette smakte. I dag hadde vi lunsj, eller frokost som danskene så fint sier, på et super-sjarmerende sted. Stedet her Livingstone og ligger like ved Søene, som er et nydelig tursted. Jeg startet dagen med en god tur rundt Søene, før jeg møtte Celine til lunsj (eller frokost da) på dette nydelige stedet. Jeg tror bare vi skal la bildene tale for seg her: 

Vi koste oss med pinatpannekaker med urtesmør, gulrotmuffins, speilegg med pesto, vafler, smoothie bowl, dansk deilig brød, jordbær i vaniljesaus, lakserilette, kaffe og juice. Fy søren for en matfest! Vi var virkelig gode og mette etter dette her, og jeg skal uten tvil tilbake til Livingstone ved mitt neste København besøk.

Interiøret er så kult, og hele stedet er utrolig fresht. Alt er imponert fra Bali og er virkelig gjennomført. Det var ganske mye folk der når vi var der, ellers skulle jeg tatt litt mer bilder av selve restauranten for å vist dere enda mer. 

Hva synes dere, så ikke dette ganske digg ut? 

 

Smiiil, Maren 

 

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg