Hei København

Reklame | Annonselenker

God morgen fra Køben🌸 Jeg kom hit rundt klokken 17 i går, og hele resten av dagen og kvelden forsvant i gode samtaler, matlaging og fantastisk mat. Jeg er så inspirert på matfronten nå at dere aner ikke. Kjæresten min min bestevenninne Celine, som jeg er på besøk hos, er super dyktig på kjøkkenet, og tryllet frem de lekreste retter. De er begge ganske bevisste på både miljø og sunnhet, så dette er uten tvil retter jeg føler mange av mine lesere også vil like. Jeg gleder meg til å dele. 

Bukse – gestuz // Sko – Adidas // Genser – BikBok // Kåpe – Filippa K (den er fra forrige sesong, men jeg har linket til årets, som ligner mest)

I dag er vi tidlig våkne, jeg har et møte klokken 08, og Celine (som btw har jeg råeste jobben innen PR og marketing i Samsöe Samsöe) skal på jobb. Etter møtet mitt starter jeg på deilig to-do liste av freste spisesteder, nydelig turområder, og kule gym. Jeg har fått SÅ mye tips fra dere, og andre rundt meg, så nå gleder jeg meg til å teste. Masse sunn mat og spennende inspirasjon kommer deres vei. 

Ha en nydelig onsdag mine venner, så gleder jeg meg til å dele masse spennende med dere litt senere💗

 

Smiiil, Maren 

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg