Garantert svettefest

Jeg tenkte jeg kunne dele økten jeg har skrevet i ShapeUp med dere blogglesere også. Er du klar for en liten utfordring? Bra! Denne økten er tøff men du er tøffere. Treningsøkten er bygd opp etter crossfit-prinsipper og  utfordrer både styrke, utholdenhet og hodet. 

Du trenger: En kasse og en medisinball. 

Slik gjør du: Kjør øvelsene etter hverandre i oppgitt rekkefølge. Repetisjonene er 15-10-5. Det betyr at du først kjører 15 repetisjoner av alle tre øvelsene, deretter går du rett på 10 repetisjoner av hver øvelse, deretter kjører du 5 repetisjoner av hver øvelse. Dette er én runde. Når du er ferdig med det, er det bare å begynne fra toppen igjen, med 15 repetisjoner, så 10 og 5. Slik holder du på, så mange runder du klarer på 20 minutter. Denne typen økt kalles en AMRAP (as many rounds/reps as possible )

Finn en vekt du klarer å jobbe med gjennom 20 minutter. Det er ingen pause lagt inn, du tar selv pause der du kjenner at du absolutt må. Målet er å finne en jevn og god flyt, slik at du klarer å holde gjennom den gitte tiden. 

Boxjump

Muskler som trenes: Rumpe, lår og spenst 

Slik gjør du: Stå foran kassen, bøy i knærne og ta sats. Bruk lår og rumpe til å virkelig skyve fra gulvet og hopp opp på kassen. Reis deg helt opp på kassen og rett ut hoften, før du går eller hopper ned igjen. Gjenta.

Wallball

Muskler som trenes: rumpe, lår, skuldre og armer 

Slik gjør du: Stå med skulderbredde avstand mellom føttene. Hold medisinballen foran kroppen. Kom ned i en dyp knebøy, og eksplosivt reiser du deg opp, og bruker kraften fra bena til å kaste ballen opp. Du kaster opp på et punkt på veggen som du har satt deg på forhånd, eller bare så høyt du klarer. Ta i mot ballen igjen og kom direkte ned i en ny knebøy, gjenta. Prøv å få til en så fin, jevn bevegelse som mulig

Burpees

Muskler som trenes: Hele kroppen i arbeid 

Slik gjør du: Fra stående posisjon kommer du ned i topposisjon for en armhevninger. Senker deg helt ned til bakken, lar brystet være nær bakken før du skyter rumpa opp, presser fra med armene og hopper inn i en sitte på huk posisjon. Herfra hopper du opp i et spensthopp. 

Denne økten er en real utfordring men jeg vet at du klarer det! Super gøy om du tagger meg på instagram hvis du tester økten (@marenerdvik). Lykke til sprekinger❤️

 

Smiiil, Maren

 

 

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg