Oppskrift: Grønn frokost-smoothie

Så ikke denne herligheten spennende ut? Jeg fikk besøk av et par venninner nylig, og med den varmen som er på sørlandet nå var det ingen som hadde lyst på kaffe eller noe varm drikke. Så da det det smoothiefest. Jeg lagde litt ulike typer, og den grønne synes jeg ble den beste. Her kommer oppskriften: 

☀️ Frossen mango, annas & banan

☀️ Spinat (brukte frossen her og)

☀️ Vaniljeyoghurt (laktosefri på grunn av allergi hos gjest)

☀️ Litt eplejuice 

☀️ Havregryn (små, lettkokte)

Så kjørte jeg bare alt i blenderen til det ble en jevn fin smoothie. Toppet med fersk mango, og friske jordbær. Voala! Grunnen til at jeg har skrevet frokostsmoothie er fordi denne smoothien inneholder havregryn, og det gjør at den metter så mye mer, og faktisk kan fungere som en deilig sommerfrokost. På varme dager kan mange mist matlysten litt, da er denne helt perfekt.

Du kan også gjerne ta en liten scoop vaniljeprotein også, for å øke innholdet av proteiner. Husk at både yoghurt og havregryn inneholder litt protein. Hvis du i tillegg planlegger å ha et proteinrikt måltid senere på dagen, så trengs det ikke mer proteiner enn det i denne smoothien. Det får bli opp til hver enkelt, men vaniljeprotein er altså et alternativ, både for økt proteininnhold og smak. 

Ha en deilig dag i sola mine venner! Endelig fredag, og forhåpentligvis kan alle de som ikke har tatt ferie enda, også få nyte noen solrike og herlige dager. 

 

Smiiil, Maren

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg