Vår i Kristiansand

Her om dagen slang jeg kamera med meg i vesken når jeg dro avgårde for en liten rusletur i sentrum, og når jeg så gjennom kamera nå så var det noen litt koselige bilder der. Det er vår i Kristiansand, og det blomster overalt. Det første bildet her er tatt i en park midt i sentrum, og der bugner det av krokus. Det er virkelig en fin tid, og det beste er at nå blir det bare bedre uke for uke. 

I morgen reiser jeg avgårde til Oslo, og fredag videre til Kypros. Der er det 22 grader og strålende sol, så da blir det en uke med sommer, før jeg forhåpentligvis vender hjem til vår i fullt utspring. 

Jakke Bikbok // Genser Basic aparel // Jeans Bik bok // Sko Adidas 

Det er så herlig at det endelig er tid for dongeri-jakker, skinnjakker, snekkers og lettere klær. Jeg har kjøpt meg et par nye vårkjoler som jeg gleder meg til å bruke på Kypros og dele med dere.

Dagen i dag forsvinner til siste forberedelser før avreise i morgen, og nå kjenner jeg at jeg er skikkelig spent. Jeg er positivt spent, for treningsreise er virkelig bare noe av det hyggeligste, mest sosiale, fine, inkluderende, trygge, inspirerende og motiverende som finnes. Vi blir som en stor jentegjeng, hvor alle er på tur sammen, med samme mål og ønsker for reisen. Alle er så åpne, gode, og positivt innstilt. Jeg gleder meg så til å møte våre 40 deltagere, og bli ordentlig kjent med hver og en av dem <3 

I går leverte jeg to nye treningsartikler til ShapeUp, men når vi var på shooten så sørget jeg for å ta litt ekstra bilder slik at jeg hadde et par programmer å dele her på bloggen også. Nå skal jeg få skrevet ferdig de, og delt dem fort som bare det. Jeg liker at det jevnlig kommer nye programmer her som dere kan teste ut, og nå er det på høy tid med en ny fysisk utfordring. Den første er litt CrossFit inspirert.  Er dere klare? 

 

Smiiil, Maren 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg