Sunn mat og søvn redder alt

Har dere sett en så deilig lunsj? Dette var gårsdagen arbeidsbord på Will I juice, med kyllingsalat, kaffe og grønn juice. Så herlig. Jeg følte for en ekstra god lunsj som oppladning til gårsdagens. PTX-time. Denne timen var også smekkfull, og stemningen stod i taket. Jeg blir helt rusa på disse timene jeg, endorfinene skyter i taket, selv om jeg ikke trener selv, så blir jeg bare så enormt gira av de flinke deltagerne. Nå har jeg satt opp to nye timer, den første er mandag 30 april kl 19-20 og den andre er torsdag 3 mai fra 17-18. Klikk dere inn på den aktuelle datoen (eller begge) for mer informasjon og påmelding. Hjertelig velkommen <3 

I dag startet jeg dagen med en liten joggetur sammen med min kjære. Planen var å løpe inne på mølla, men når vi kom dit var alle møllene opptatt. Løsningsorienterte som bare det dro vi rett ut i skogen, og i skumring og tåke fikk vi en frisk start på dagen. Jeg dro rett fra trening, løp gjennom dusjen, og direkte på videoopptak til en litt artig sak jeg jobber med. Rett fra filming, hjem å hente Leo, luftetur, hive innpå litt lunsj og nå oppdaterer jeg dere kjapt før jeg skal avgårde på et nytt møte om en halvtime. Hei hvor det går, men det er jo akkurat slik jeg liker det. 

Jeg drar på treningsreise til Kypros på torsdag, og to-do listen før det er milelang, så her er det bare å kjøre på. Jeg liker hektiske perioder, og så lenge jeg får spist og sovet nok, så er det utelukkende gøy når det stormer litt. Sunn mat og søvn redder alt. 

Nå må jeg løpe videre her, men følg gjerne med på Snapchat og Instastory (marenerdvik) i løpet av dagen. 

 

Smiiiil, Maren 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg